23 / 04 / 2024

Konya Altınekin Güneş Enerjisi Santrali

Konya Altınekin Güneş Enerjisi Santrali

Tekno Ray Solar Şirketi'nin Konya'da yapımına başladığı 8,4 megavat kapasiteli Altınekin Güneş Enerjisi Santrali'nin yüzde 62'si tamamlandı.

Canlı altın fiyatları: 19 Şubat 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL?

19 Şubat 2024 altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Altın almak ve bozdurmak isteyenler dikkat! Yükseliyor! 3 Kasım Cuma altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Altın almak ve bozdurmak isteyenleri dikkatli olmaları konusunda uzmanlar uyarıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 3 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatlarında son durum: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. Altının ons fiyatı 1848 dolara yükselirken gram altın 1727 liraya yükseldi. Peki Altın bilezik fiyatlarında son durum ne? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilez

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 30 Ağustos gram altın fiyatı ne kadar? 30 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü önceki güne göre inanılmaz bir yükseliş gösterdi. Peki, altın fiyatları 30 Ağustos 2023 Çarşamba ne kadar oldu? Bugün gram altın ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gram altında yükseliş veya düşüş gelebilir! Gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları ne kadar oldu?

15 Ağustos 2023 Salı günü altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. İnsanlar; gram, çeyrek, yarım ve tam altının fiyatını arama motorlarından araştırıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Altın fiyatları ne durumda? 10 Ağustos 2023 gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

​​​​​​​Canlı altın fiyatları perşembe günü de itibaren takip ediliyor. Güne değer artışı ile birlikte başlayan altın piyasası dün akşam saatlerinde yine hızlı bir ivmeyle düşüş yaşadı. Gram altındaki fiyat farkı son 24 saat içerisinde 10 liraya dayandı. İşte 10 Ağustos 2023 Perşembe günü altın fiyat

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Gram altın 2 bin TL'yi görecek mi? Altın fiyatları ne kadar? İşte son gelişmeler...

Dünden bugüne altın fiyatları yukarı doğru seyrederken altın fiyatlarında son durum yatırımcıların ve vatandaşların piyasa ve ekonomi takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2023 Pazar günü gram, çeyrek, yarım ve ons altın fiyatları...

Konya Altınekin Güneş Enerjisi Santrali Haberi

Konya Altınekin Güneş Enerjisi Santrali

Tekno Ray Solar Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özenbaş yaptığı açıklamada, projenin toplam maliyetinin yaklaşık 10 milyon avro olduğunu söyledi.


Mayıs'ta yapımına başlanan ve yüzde 62'sinin tamamlandığı santralin 8,4 megavat kapasiteli olacağını aktaran Özenbaş, güneş santralinin yıl sonundan önce devreye alınarak sisteme bağlanacağını kaydetti.


Şirketin sadece 2016 yılında 90 megavatlık güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmeyi planladığını vurgulayan Özenbaş, yeni kurulacak Konya Altınekin Güneş Enerjisi Santrali'nin devreye alınmasıyla yıllık ortalama 21 bin üzerinde ağacın kurtarılması ve ortalama 9 bin ton karbondioksit salınımının engellenmesinin amaçlandığını belirtti. Şirket, yine Konya'nın Karatay ilçesinde mayıs ayında 22,5 megavat kapasiteli güneş enerji santralini devreye almıştı.



Yeni...