04 / 05 / 2024

Konya bin 62 proje

Konya bin 62 proje

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı 247 bin 62 azalarak 1 milyon 107 bin 32 oldu!

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı verilerine göre Türkiye'de ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 247 bin 62 azalarak 1 milyon 107 bin 32 oldu. 

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruyla polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

MSB’de çalışmak isteyenlere müjde! Tamı tamına 30 bin 62 personel alınacak!

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, tam 30 bin 62 personel alınacak. MSB bünyesinde çalışmak isteyenler başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuruya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

İş arayanlar müjde! Milli Savunma Bakanlığı 30 BİN 62 personel alımı yapacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin 62 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başladı mı? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin 62 personel alımı yapıyor! Kadro ve branş dağılımı nasıl olacak?

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapacak 30 bin 62 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından istihdam edilecek 30 bin 62 kişi için aranan şartlar ve branş dağılımı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

2023 Millî Savunma Bakanlığı 32 bin 62 personel alımı başladı mı? Başvurular ne zaman, şartlar ne?

Millî Savunma Bakanlığı bünyesinde 30 bin 62 personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Yapılan duyurunun ardından Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar başvuru için araştırmalara başladı. Başvuru tarihleri ile ilgili ayrıntılar öğrenilmeye çalışılıyor.

Milli Savunma Bakanlığı bu yıl 30 bin 62 personel alacak! Bakan açıkladı! Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, personel alımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akar, Milli Savunma Bakanlığı'nın 30 bin 62 personel alacağını duyurdu. 

Konya'da 62.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 62 milyon 960 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Reysaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Reysaş GYO, 2020 yılı SPK mevzuatına göre karının 410 milyon 426 bin 474 TL, VUK karının -67 milyon 595 bin 62,17 TL (Zarar) olması sebebiyle ortaklara kar dağıtılmamasına karar verdi. 

TOKİ'nin 8 il için kurasız konut satışı başvurular sona eriyor! 

TOKİ geçtiğimiz günlerde 8 il için uygun fiyatlı konut satışı duyuru yayınlamıştı. 114 bin 62 TL'den başlayan daireler için başvurular sona ermek üzere. 

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 273 milyon 89 bin 62 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Konya bin 62 proje Haberi

Konya bin 62 proje

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Toplantıdan önce ülke gündemi ile ilgili görüşlerini dile getiren Vali Canbolat, “Malumunuz 15 Temmuz akşamı itibariyle Türkiye’de paralel devlet yapılanmasının TSK içindeki unsurlarının girişmiş olduğu bir darbe teşebbüsü var. Memleketimize yaşatmış oldukları bu tutumdan dolayı bu FETÖ/PYD yapılanmasını koordinasyon kurulu olarak lanetle kınıyoruz. Bu memlekete reva gördükleri muameleyi Yunan olsa yapmazdı. Bu millete yapılacak muamele değildir. Bu tür girişimleri şiddetle kınıyoruz. 15 Temmuz akşamından itibaren memleketimizde şehit olan sevil vatandaşlarımız, askerimiz ve polisimiz var. Koordinasyon kurulu olarak şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Yine Mardin Kızıltepe’de şehit olan özel harekât polisimiz Ramazan Akyürek kardeşimize...