19 / 04 / 2024

Konya dev yatırım

Konya dev yatırım

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Elektronik şirketi Micron'dan 500 milyarlık dev yatırım

Micron Technology 17 Mayıs Çarşamba günü yaptığı, Japon hükümetinin desteğiyle önümüzdeki birkaç yıl içinde aşırı ultraviyole (EUV) teknolojisine 500 milyar yen'e (3,7 milyar ABD Doları) kadar yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Mercedes'ten dev yatırım! Yeni fabrika açıyor

Polonya Kalkınma ve Teknoloji Bakanlığı, Mercedes-Benz'in Polonya'ya 1,3 milyar avroluk yatırım gerçekleştireceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Elektrikli otomobillere 1.2 trilyon dolarlık dev yatırım geliyor!

Elektrikli otomobillere yapılacak yatırım iki katına çıkacak, yaklaşık 1.2 trilyon dolarlık yatırım yapılması öngörülüyor.

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

Toyota'dan dev yatırım! 5,3 milyar dolar...

Toyota, elektrikli araçlara batarya üretmek için Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya'ya yatırım yapmaya hazırlanıyor. Yatırımın büyük kısmının Japonya'da olacağı belirtiliyor. İşte detaylar...

Altın ve gümüş için "yatırım yap" tavsiyesi

Enflasyon ve dolar karşısında güvenli yatırım aracı ne? Küresel piyasalarda derin dalgalanmalar olurken, dev kuruluş yatırımcılarına "emtia alın" tavsiyesinde bulundu. Hangi yatırım aracının değeri nasıl değişti?

ABD'li dev yatırım bankasından flaş Türkiye açıklaması!

ABD’li dev yatırım bankası olan JP Morgan, Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı.. İşte flaş Türkiye açıklaması...

Konya dev yatırım Haberi

Konya dev yatırım

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Toplantıdan önce ülke gündemi ile ilgili görüşlerini dile getiren Vali Canbolat, “Malumunuz 15 Temmuz akşamı itibariyle Türkiye’de paralel devlet yapılanmasının TSK içindeki unsurlarının girişmiş olduğu bir darbe teşebbüsü var. Memleketimize yaşatmış oldukları bu tutumdan dolayı bu FETÖ/PYD yapılanmasını koordinasyon kurulu olarak lanetle kınıyoruz. Bu memlekete reva gördükleri muameleyi Yunan olsa yapmazdı. Bu millete yapılacak muamele değildir. Bu tür girişimleri şiddetle kınıyoruz. 15 Temmuz akşamından itibaren memleketimizde şehit olan sevil vatandaşlarımız, askerimiz ve polisimiz var. Koordinasyon kurulu olarak şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Yine Mardin Kızıltepe’de şehit olan özel harekât polisimiz Ramazan Akyürek kardeşimize...