24 / 04 / 2024

Konya il müftülüğü idlib konut yardımı

Konya il müftülüğü idlib konut yardımı

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Paralar hesaplara il il yatırılıyor! Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın! 

Pek çok kişinin arama motorlarında sık sık araştırdığı evde bakım paraları hesaplara il il yatırılıyor. Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın...

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Bahadır Yeşil tarafından kuruldu.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Fatih'te 10.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Basın İlan Kurumu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Binbirdirek Mahallesi, 235 ada 21 parselde, 25 yıl süreli olarak "Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama" modeli işini 10 milyon 488 bin 336 TL'ye ihaleye çıkardı.

Aksaray'da 34.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 34 milyon 892 bin 846 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 42 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 42 gayrimenkulü satıyor...

Konya’da 2021 yılı Mart'ta 2 bin 657 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Konya’da 2021 yılı Mart ayında 2 bin 657 konut satıldı.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Konya il müftülüğü idlib konut yardımı Haberi

Konya il müftülüğü idlib konut yardımı

Türkiye Diyanet Vakfı(TDV) tarafından Suriye’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları’na destek artıyor. Pusula Haber'de yer alan habere göre; il ve ilçe Müftülükleri de düzenledikleri kampanyalarla İdlibli savaş mağdurları için yürütülen “İyilik Konutları” projesine destek oluyor. Bu kapsamda Konya İl Müftülüğü, “İdlib’de bir Konya Mahallesi kuralım” sloganıyla 5 Şubat cuma günü il genelindeki bütün camilerde, Türkiya Diyanet Vakfınca Suriye’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları’na destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Konya halkının kampanyaya yoğun desteği ile kısa sürede il merkezinden 200 konut inşası için 1 milyon 200 bin TL, ilçelerden ise 325 konut inşası için 1 milyon 950 bin TL olmak üzere toplam 525 konut için 3 milyon 150 bin TL temin edilerek TDV Genel...