29 / 03 / 2024

Konya İslam Kültür Merkezi nerede

Konya İslam Kültür Merkezi nerede

Konya Büyükşehir Belediyesi, İslam Kültür Merkezi ile Konya’ya önemli bir yatırımı daha kazandırıyor. 11 milyon liraya mal olacak İslam Kültür Merkezi, Mevlevihane ve Panorama Mevlana olmak üzere iki bölümden oluşuyor.

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.

Konya Konevi Kültür Merkezi yıkılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde 5 bin metrekarelik alana inşa edilen ve 3 milyona mal edilen Konevi Kültür Merkezi yıkılarak yerine yeni bir tesis inşa edilecek.

Slovenya Ljubljana Camisi ve İslam Kültür Merkezi Haziran'da açılacak!

Temeli 2013 yılında atılan Ljubljana Camisi ve İslam Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Konya'daki Konevi Kültür Merkezi'nin yıkılması planlanıyor!

Konya’nın Meram ilçesinde 5 bin metrekarelik alana inşa edilen Konevi Kültür Merkezi'nin yıkılması planlanıyor!

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Almanya'da Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. 

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Konya Akören Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akören ilçesinde inşa edilen kültür merkezi hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılış töreninde konuştu.

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılacak!

Türk-İslam motiflerinden esinlenilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi’nin temel atma töreni bugün atılıyor. Küçükçekmece'de hayata geçirilen ibadethane, eğitim ve kongre alanlarından oluşacak merkez 2 yılda tamamlanacak.

İslam Kültür Merkezi Konya'ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İslam Kültür Merkezi’nin bölgede Cumhuriyet döneminde bu alanda yapılan ilk çalışma olduğunu belirterek, merkezin Konya'ya değer katacağını söyledi

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve yapım çalışmalarında sona doğru yaklaşılan Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Konya Beyşehir Kültür Merkezi sonbaharda tamamlanacak!

Konya Beyşehir'de, yapımı devam eden "Beyşehir Kültür Merkezi"nin sonbaharda hizmete gireceği belirtildi. İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ''Bu merkez ilçemize prestij kazandıracak yeni yapı çevresinde, yeni bir yaşam alanı oluşturacak''dedi.

Konya Beyşehir'e yeni kültür ve yaşam merkezi yapılıyor!

Göl Düğün Salonu’nun yıkımına karar verilmesinin ardından çalışmalar için düğmeye basıldığını belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Konferansların verilebileceği yeni bir kültür ve yaşam merkezine ihtiyacımız vardı" dedi.

Konya İslam Kültür Merkezi nerede Haberi

Konya İslam Kültür Merkezi nerede

Konya Büyükşehir Belediyesi, İslam Kültür Merkezi ile Konya’ya önemli bir yatırımı daha kazandırıyor. 


Mevlevihane ve Panorama Mevlana olmak üzere iki bölümden oluşacak merkezin İslam Araştırmaları Merkezi, Siyer-i Nebi Külliyesi, Mevlana Araştırmaları Merkezi, kütüphane ve aşeviyle büyük bir kompleks olacak.


Konya Büyükşehir Belediyesi, bir kültür caddesi olacak Kışla Caddesi’nde Konya’da iz bırakacak önemli yatırımları hayata geçiriyor. Bunlardan biri olan İslam Kültür Merkezi’nde İslam kültürü ziyaretçilerine aktarılacak.


İslam Kültür Merkezi’nin kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mevlevihane ve sergi salonu (Panorama) olmak üzere iki bölümden oluşacak merkezde, semahane, dünyadaki önemli mevlevihanelerin minyatürleri, eğitim odaları, fuaye, müze, seminer salonu, çorba salonu ve otopark bulanacağını söyledi.


Siyer-İ Nebi Külliyesi


İslam Araştırmaları Merkezi, Mevlana Araştırmaları Merkezi, kütüphane ve aşeviyle büyük bir kompleksi Konya’ya kazandırdıklarını...