16 / 04 / 2024

konya konut fiyatları

konya konut fiyatları

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber artan kira fiyatlarından Konya'da nasibini aldı. Kentte kira fiyatları yüzde 30 arttı.

Konya’da Şubat ayında bin 906 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2019 yılı Şubat ayı Konut Satışı İstatistiklerini açıkladı. Buna göre, Konya’da 2019 yılı Şubat ayında 1 906 konut satıldı.

Konya'da konut fiyatları artacak!

Can İnşaat Genel Müdürü Remzi Can, konut ve inşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Can, konut fiyatlarının artacağını belirtti.

Konya'da konut satışları arttı!

Konya Yazır Mahallesi'nde faaliyet gösteren Vatan Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Ahmet Taşkın, konut sektörünü değerlendirdi. Taşkın, son dönemlerde gayrimenkul sertifikası yoluyla konut satışlarının hızlandığını belirtti.

Konya’da konut fiyatları artacak!

Karatay Yapı Denetim'in firma ortaklarından Sibel Dursun ve Mehmet Aktaş ile yapı denetim sektörünü ve Konya'ya kattığı değerleri konuşuldu.

Konya'da konut satışları artışa geçti!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğii'nün verilerine göre, ağustos ayı itibariyle Konya'da toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5 artış gösterdi.

Konya'da konut satışları yüzde 5 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, Ağustos ayı itibariyle Konya'da toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5 artış gösterdi.

Raylı sistem Konya'daki emlak piyasasını canlandıracak!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya’daki kentsel dönüşümden dolayı emlak fiyatlarında artış olduğunu söyleyerek bu durumun özellikle Meram bölgesinde kendini gösterdiğini belirtti.

Depremin ardından konut fiyatları uçmuştu! O kentte rüzgar tersine döndü!

6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde konut fiyatları arttı. Bu noktada Konya'da artan konut fiyatları, sene sonuna doğru yılında gerilemeye başladı. Bu durum, konut yatırımının geri dönüş süresini de uzattı.

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

Konya'da yeni yılda konut fiyatları artacak!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, şu anda konut fiyatlarında artış yaşanmadığını ancak yılbaşından sonra konut fiyatlarında yükselme olabileceğini kaydetti.

Konya'da konut fiyatları artacak!

Can İnşaat Genel Müdürü Remzi Can, konut ve inşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Can, konut fiyatlarının artacağını belirtti.

Temaşehir Konya Emlak Konut fiyatları 2017!

Emlak Konut GYO güvencesini taşıyan Temaşehir Konya projesi 740 konut ve 165 ticari birimden meydana geliyor. Temaşehir Konya projesi de Emlak Konut'un başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı. İşte Temaşehir Konya Emlak Konut fiyatları 2017...

Temaşehir Emlak Konut fiyatları!

Temaşehir Emlak Konut fiyatları 324 bin TL'den başlayarak değişiyor. Temaşehir Konya projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Konya Tema Şehir konut fiyatları!

Konya Tema Şehir konut fiyatları 324 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tema Şehir Evleri'nde 740 konut ve 165 dükkan yer alıyor...

Konya Zermeram Evleri konut fiyatları!

Konya Zermeram Evleri konut fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın yeni projesi Zermeram Evleri'nde ilk etap 2019 yılında teslim edilecek...

Zermeram Konya konut fiyatları!

Zermeram Konya konut fiyatları alanlarına bağlı olarak değişiyor. İlk etabında 353 adet konutun satışa çıkarıldığı projede anahtar teslimlerinin 36 ayda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Suare Rezidans konut fiyatları!

Suare Rezidans konut fiyatları minimum 215 bin TL'den başlıyor. E7 Grup ve Selimoğlu Group imzası taşıyan proje Ataşehir'de 10 katlı 3 blok olarak hayata geçirildi...

Nissa İnşaat O2 Residence konut fiyatları!

Bahçeşehir Ispartakule'deki Nissa İnşaat O2 Residence konut fiyatları kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 480 bin liradan başlangıç gösteriyor ve de 2 milyon liraya kadar çıkıyor

ABD’de konut fiyatları geçen yıla göre yüzde 10.2 oranında arttı!

Case Shiller Endeksi’ne göre 2013’ün ilk çeyreğinde ABD’de konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 10.2 oranında artış gösterdi. Sektör 6 yıldan beri ilk defa iki basamaklı büyüme kaydetti

Marmaray güzergahındaki konut fiyatları arttı!

Marmaray projesi geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını artış yaşanmasına neden oldu. Test sürüşünün bile fiyatları yüzde 30 artırdığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı...

konya konut fiyatları Haberi

konya konut fiyatları

Yeni eğitim-öğretim yılında eğitim yüz yüze olmasına karar verilmesi ile, üniversite öğrencilerinin ev bulma telaşı kiralık dairelerin fiyatını da yükseltti.

Takvim'de yer alan habere göre; Konya'da Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi öğrencilerinin çok olduğu oturduğu şehirde 'üniversite mahallesi' olarak da bilinen Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde kiralar yaklaşık yüzde 30 oranında yükseldi.

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, üniversite öğrencilerinin salgın zamanında memleketlerine dönmeleri üzerine evleri boşalttıklarını, yüz yüze eğitime karar verilmesiyle yeniden taleplerinin yükseldiğini belirtti.

Ev sahipleri yüzde 30 zam yapıyor

Altınay, süreci anlatarak, "Ev sahipleri fiyatları yukarı doğru tırmandırdılar. 1,5 yıldır aidat, yakıt gibi şeyleri kendileri ödediklerinden bunun acısını da çıkarabilmek için fiyatların üzerine yüzde 20'lik, 30'luk civarında zam koydular. Ayrıca talep meselesinden dolayı, gayrimenkul az olduğu için fiyatlar...