29 / 03 / 2024

Konya MD Grup merkez binası açıldı mı

Konya MD Grup merkez binası açıldı mı

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Adese Gayrimenkul'ün Konya'daki arazisine ticari proje!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup ile mülkiyeti Adese Gayrimenkul'e ait olan Konya'daki 22 bin 191 metrekare arsa üzerinde inşaat yapım sözleşmesi imzalandı. 8 ay içerisinde tamamlanması planlanan proje 34 adet ticari üniteden oluşacak.

Emin Grup organik tarımda büyüyecek!  

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Parkmahal Konya daire teslimleri!

Parkmahal Konya daire teslimleri hemen yapılıyor. Son 80 dairenin satışta olduğu proje Deha Grup imzasıyla inşa edildi. 

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Görgülü Grup, Antalya'ya yatırım yapıyor!

Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, Konya'dan sonra Antalya'da da tercih edilen marka olduklarını belirtti.

Konya Ilgın’da grup yollarına 7.7 milyon TL'lik yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın İlçesi’nde 6 mahalleyi birbirine ve ilçe merkezine bağlayan toplam 40 kilometre uzunluğundaki mahalle yollarında standardı yükseltti.

Konya Ereğli'nin yollarına 4,5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli İlçesi’nin 8 mahallesini birbirine bağlayan 44 kilometrelik grup yolunun 19 kilometresinde asfalt sathi kaplama çalışmasını tamamladı, kalan 25 kilometrede çalışmalar devam ediyor. Yolun yatırım maliyeti 4,5 milyon lira.

Konya Cihanbeyli'ye 7 milyonluk yol yatırımı!

Konya’nın tamamında yoğun bir çalışma yütüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Cihanbeyli İlçesi Yapalı, Günyüzü, Taşpınar grup yolları ile Oğuzeli bağlantı yolu için yaklaşık 7 milyon liralık asfalt ve sathi kaplama çalışması yapıyor.

Ali Şevval Grup'tan Konya'ya Yaka Marina!

Yatırımlarına Yaka Marina'yı ekleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, yeni bir yüzle Konyalılara hizmet vereceklerini söyleyerek, Konya'da düğün salonu açığını önemli ölçüde kapattıklarını belirtti.

Oses Konya üretim tesisleri törenle açıldı!

Türkiye’nin önde gelen çiğ köfte markası olan OSES Grup Gıda, Konya bölge üretim ve dağıtım merkezini düzenlenen muhteşem bir törenle hizmete açtı.

Konya MD Grup merkez binası açıldı mı Haberi

Konya MD Grup merkez binası açıldı mı

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı.


Demiryolu Caddesi Üzerinde bulunan iş yerinin açılışına Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.


 Davetlileri tek tek karşılayan MD Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durna tebrikleri kabul etti. Açılış töreninde konuşan Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durna, iş hayatına Almanya’da beton tesviyesi ile başladığını belirterek, “Memleketime olan sevdam nedeniyle 2007 yılında Konya’ya dönüş yaptım. 2007-2014 yılları arasında aynı iş üzerine çalıştım. 2015 yılı başında Büsan Organize Sanayi Sitesi’nde 2 bin metrekare alan üzerine kurulu plastik ürünleri imalatı üzerine kurulu fabrikamız ile MD Group hüviyetine kavuştuk. Yine 2015’te Beyhekim’de 145 daire rezidans daire yapımı ile elit inşaat...