26 / 04 / 2024

Konya'daki MD Grup merkez binası açıldı!

Konya'daki MD Grup merkez binası açıldı!

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.



Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı.


Demiryolu Caddesi Üzerinde bulunan iş yerinin açılışına Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.


 Davetlileri tek tek karşılayan MD Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durna tebrikleri kabul etti. Açılış töreninde konuşan Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durna, iş hayatına Almanya’da beton tesviyesi ile başladığını belirterek, “Memleketime olan sevdam nedeniyle 2007 yılında Konya’ya dönüş yaptım. 2007-2014 yılları arasında aynı iş üzerine çalıştım. 2015 yılı başında Büsan Organize Sanayi Sitesi’nde 2 bin metrekare alan üzerine kurulu plastik ürünleri imalatı üzerine kurulu fabrikamız ile MD Group hüviyetine kavuştuk. Yine 2015’te Beyhekim’de 145 daire rezidans daire yapımı ile elit inşaat yapımına başladık. Ayrıca Konya’nın en büyük AVM inşaatına Yazır bölgesinde 2016 yılında başlayacağız. istihdam ve katma değeri ile 500’e yakın kişiye iş imkanı sağlamayı planlıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra söz alan Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı da, Peygamber Efendimizin “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” sözünü hatırlatarak şöyle konuştu: “Yeni iş kurmak, iş yeri açmak, istihdam imkanı sunmak ve insanımıza hizmet etmek hem hayırlı hem de faydalıdır. Yeni iş yeri hayırlı mübarek olsun. Ekonomik sorunların arttığı bu dönemde böylesine iş yeri açan kişiler desteklenmelidir.” İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer’in duasının ardından protokol üyelerinin katılımıyla açılış kurdelesi alkışlar eşliğinde kesildi.


Merhaba


Geri Dön