26 / 04 / 2024

Konya Metrosu kaç etap

Konya Metrosu kaç etap

Başbakan Davutoğlu'nun müjdelediği Konya Metrosu, yüksek hızlı tren hatları ve şehirler arası yolları birbirine bağlayacak.

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Konya'da 12 ve 16 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsaları sakın kaçırmayın!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 12 ve 14 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa satacak! 24 taksitle imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Konya'da 10 bin 500 metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 10 bin 587 metrekare alana sahip.

Meram Belediyesi Konya'da 17 taksitle arsa satacak! Kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 17 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Karatay'da 24 taksitle imarlı iki arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 24 ay taksitle iki arsa satacak. Söz konusu arsalar sanayi tesis alanı ve mesken sahası imarlı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 24 taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor... Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projeleri detayları...

TOKİ Konya projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 127 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... 127 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projesi ihalesi...

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Bu kadroları kaçırmayın!

Konya’da Necmettin Erbakan Üniversitesi 770 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. Birçok branşta alım yapacak olan üniversitenin alım şartları haberimizde…

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın...

Konya Metrosu kaç etap Haberi

Konya Metrosu kaç etap

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun müjdelediği Konya Metrosu, yüksek hızlı tren hatları ve şehirler arası yolları birbirine bağlayacak.


Kentteki 5 üniversite, hastaneler ve hızlı tren garlarıyla bir uçtan bir uca irtibatı sağlayacak Konya Metrosu, üç etaptan oluşacak. Gelecek yılın ilk aylarında kazma vurulacak metronun ilk etabının 2018'deki Şeb-i Arus törenlerinde hizmete açılması hedefleniyor.


Kamu kurumları, sanayi bölgeleri, hastaneler ve turistik bölgelere ulaşımı kolaylaştıracak 44 kilometrelik metro hattı, kent içi ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.


İstanbul ve Ankara'dan sonra üçüncü il

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Davutoğlu'nun metro müjdesinin kentte büyük heyecan ve sevinçle karşılandığını söyledi.


Konya'da yolcu ve araç hareketliliğinin en üst düzeyde olduğuna dikkati çeken Akyürek, "İstanbul ve Ankara'dan sonra Konya, yolcu hareketliliği bakımından en yüksek konumda. Konya, Anadolu'da ilk...