29 / 03 / 2024

Konya Seydişehire okul ne zaman yapılacak

Konya Seydişehire okul ne zaman yapılacak

Ocak'ta ihalesi tamamlanan Mahmut Esat ve İmam Hatip ortaokulu'nun yapımı için çalışmalar başladı. 24 derslikli İmam Hatip 8 ay, Mahmut Esar Ortaokulu ise 17 ay içerisinde tamamlanacak.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

Aselsan, Konya'da 4 katlı okul inşa edecek!

Konya’da Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşa edilmesi için protokol imzalandı. Okulun 2022 yılında eğitime kazandırılması planlanıyor.

TOKİ Konya'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 5 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya okul yatırımları için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 5 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever Osman Yaren yardımıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yapımı tamamlanan okul kısa zaman içerisinde eğitim hayatına kazandırılacak.

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

Konya Seydişehire okul ne zaman yapılacak Haberi

Konya Seydişehire okul ne zaman yapılacak

Ocak'ta ihalesi tamamlanan Mahmut Esat ve İmam Hatip ortaokulu'nun yapımı için çalışmalar başladı. Alüminyum İlkokulu bahçesinde bulunan alana yapılacak 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve Mahmut Esat Ortaokulu yapım çalışmalarını AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri yerinde inceledi.Seydişehir’de iki güzel çalışmanın başladığını ifade eden Milletvekili Harun Tüfekci, 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu’nun 8 ay, Mahmut Esat Ortaokulu’nun 17 ay içerisinde tamamlanacağını kaydetti. 



Star...