25 / 04 / 2024

konya yatırımları 2015

konya yatırımları 2015

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Muhtarlar Buluşması’nda Konya genelindeki muhtarlarla bir araya geldi. Akyürek 50 yılda yapılabilecek birçok anıtsal yatırıma hep birlikte imza attıklarını söyledi.

Konya'ya 835 milyon liralık yatırım yapılacak!

Muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetlilerle toplantılar yaparak 2015 sonuna kadar 835 milyon liralık yatırım açıklayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yatırım yağmuruna başladıklarını söyledi.

Konya yeniden çekim merkezi haline geldi!

Vatandaşlarla buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın siyasi olarak da şehircilik, sanayi ve ticari olarak da güçlendiğini, yeniden çekim merkezi haline geldiğini söyledi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

konya yatırımları 2015 Haberi

konya yatırımları 2015


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Muhtar Buluşması kapsamında Konya genelindeki tüm muhtarlarla bir araya geldi.

Konya Bilim Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya muhtarları ve yöneticilerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sorumlulukları ile ilgili çalışmaları iyi niyetle, samimiyetle yapmaya gayret göstereceklerini dile getirdi.


MUHTARLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HAYIRLI OLSUN


Muhtarlarla belediye arasında koordinasyonu sağlamak üzere Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü kurulduğunu da hatırlatan Başkan Akyürek, Konya genelindeki tüm muhtarlarla yakından ilgilenecek olan müdürlüğü hayırlı olmasını diledi.


Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya’nın artık bir bütün olarak değerlendirildiğini kaydeden Başkan Akyürek, “Yatırımlarımızla, projelerimizle şehrimizin geleceği adeta yeniden oluşturuluyor. Konya topyekûn kalkınıyor. Konya’nın özellikle altyapı sorunları toptan çözüm yoluna konmuş oluyor. Büyükşehir Belediyesi olarak 31 metropol ilçemizle el birliği,...