28 / 03 / 2024

Konya Zermeram ev fiyatları

Konya Zermeram ev fiyatları

Seha Yapı tarafından inşa edilen Konya Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Konya Zermeram proje ne zaman teslim?

Konya Seha Zermeram satış fiyatları!

800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Konya Zermeram projesi 14 bahçe dubleksi, 9 yalı ve 35 villa dahil toplam 1.077 konuttan meydana geliyor. Konya Seha Zermeram satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Zermeram Evleri Konya satılık!

Zermeram Evleri Konya satılık daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Seha Yapı imzası taşıyan proje 300 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İzmir'de 16 adet konut ile Konya'daki 23 adet arsa satılıyor ! Ev ve arsa yeri alacaklar dikkat! 

İzmir Torbalı ile Konya Selçuklu'da yer alan 39 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Peki söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 TL kira veren Necip Fazıl Kocaman, konut sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi evi 14 bin TL'ye ilana koydu. Duruma tepki göstere kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını anımsattı... 

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır'da göç eden depremzedelere yapılan fahiş kira artışının ardından adım atıldı. Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

TOKİ'den Konya'ya 258 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesinin ihalesini 11 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

TOKİ Konya Yunak'ta ayda 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! 

TOKİ Konya Yunak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yunak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yunak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yunak sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

TOKİ’den Konya Merkez'de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!    

TOKİ Konya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Merkez'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Merkez sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

Konya Zermeram ev fiyatları Haberi

Konya Zermeram ev fiyatları


Seha Yapı tarafından inşa edilen Konya Zermeram projesi Konya Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde konumlandırılıyor. Proje 300 bin metrekare alana sahip. 


Konya Zermeram projesinde 14 bahçe dubleksi, 9 yalı ve 35 villa dahil toplam 1.077 konut yer alıyor.  Meram  Zermeram Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projede daire  fiyatları 362 bin liradan başlıyor. 


Konya Zermeram proje ne zaman teslim?


Toplam yatırım bedeli 800 milyon TL olan Konya Zermeram projesi 2019 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor.


Konya Zermeram projesinde sosyal alanlar arasında seyir terası, yürüyüş yolları, gölet, golf sahası, yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, otopark gibi olanaklar sunuluyor. 


ADRES: KOZAĞAÇ MAH. YEŞİL BURSA SOK. NO: 8 MERAM / KONYA


Telefon: 444 73 42

Web: http://zermeram.com

Pınar...