27 / 04 / 2024

konya zermeram teslim tarihi

konya zermeram teslim tarihi

Zermeram Konya konut fiyatları alanlarına bağlı olarak değişiyor. İlk etabında 353 adet konutun satışa çıkarıldığı projede anahtar teslimlerinin 36 ayda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Zermeram Kozağaç satılık daire!

Zermeram Kozağaç satılık daire teslimlerinin ilk etapta 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Konya Meram bölgesinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Konya Zermeram Evleri satılık!

Konya Zermeram Evleri projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Seha Yapı projesi Zermeram Evleri'nde ilk etap 36 ay sonra teslim ediliyor...

Meram Zermeram Evleri iletişim!

Meram Zermeram Evleri iletişim için 444 73 42 telefon numarasından satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Anahtar teslimleri 3 yıl sonra gerçekleşecek olan proje Seha Yapı imzası taşıyor.

Zermeram Konutları Meram fiyatlar!

Zermeram Konutları Meram fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Seha Yapı projesi Zermeram Konutları'nda ilk etapta satışa çıkarılan 353 konut, 36 ay sonra teslim edilecek...

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Konya Dudu Kadın Çarşısı'nın ilk tapuları teslim edildi! 

Konya Akşehir'de inşa edilen Dudu Kadın Çarşısı'nın tapuları için teslimler başladı. 

TOKİ Konya’da 883 konutu teslim edecek!

Türkiye’nin her ilinde her bütçeye göre toplu konut yapan TOKİ, Konya’da yapımı tamamlanan konutların teslimini gerçekleştirecek. 

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

Konya Beyşehir TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi başladı!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de toplam 62 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Konya Beyşehir 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konut için teslim dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Kadınhanı'nda teslim dönemi sona eriyor!

Toplam 162 adet konuta yer verilen TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Konya My Office'de son 6 daire!

Kızılöz İnşaat tarafından hayata geçirilen My Office projesi Konya'da yükseliyor. Son 6 dairenin satışta olduğu projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

konya zermeram teslim tarihi Haberi

konya zermeram teslim tarihi

Zermeram Konya konut fiyatları cephelerine göre farklılık gösteriyor. Seha Yapı tarafından inşa edilen projede liste fiyatı üzerinden yüzde 13 indirim uygulanıyor. 


Daire seçeneklerinin 2+1'den 6,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği Zermeram Evleri Konya Meram Kozağaç Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 


1.077 daire, 9 yalı, 14 set altı dubleksi ve 36 villanın yer aldığı Kozağaç Zermeram'da 353 konutluk ilk etap teslimlerinin 36 ay içerisinde yapılması planlanıyor. 


Zermeram Konutları'nın sosyal olanakları arasında; seyir terası, golf sahası, sauna, yüzme havuzu, fitness, yürüyüş yolları, meyve bahçeleri, çarşı, spor alanları ve alışveriş merkezi bulunuyor. 


Zermeram Konya konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.


Telefon: 444 73 42

Web: http://zermeram.com

Özge...