26 / 04 / 2024

konyaaltı baki plajları

konyaaltı baki plajları

Antalya Konyaaltı Sahili' nde kurulan ve Antalya Defterdarlığı' nın kiraladığı 24 işletmeden oluşan Baki plajları kira süreleri dolduğu için Defterdarlık ve Konyaaltı Belediyesi tarafından boşaltılıyor....

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Antalya Konyaaltı'nda 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta gerçekleşecek..

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baki Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Ali Fadıl Baki tarafından kuruldu.

Konyaaltı Sahil Projesi, Haziran'a yetişecek!

Kentteki yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesinin inşaatını inceledi.

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

Konyaaltı Minicity Alanı'nın ihalesi yapıldı!

Antalya Konyaaltı'ndaki Minicity alanının 95 milyon liralık yatırım ihalesi yapıldı. İhale Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. 

Ali Baki Usta: Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta gayrimenkul sektörüne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta, "Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde" dedi.

Antalya Konyaaltı'nda tesis inşaatı ihalesi 2 Kasım'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Konyaaltı İlçesi'na bağlı Arapsuyu Mahallesi'nde Yap-İşlet-Devret modeli ile tesis yaptırılacak..

Konyaaltı Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Konyaaltı Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde park yapımında sona geldi.

Antalya Konyaaltı'da metruk yapılara geçit yok!

Antalya Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarısu Mahallesi'nde bulunan metruk yapı yıkıldı. Bölgede metruk yapıların denetimi sağlanacak.

Antalya Konyaaltı'nda yapı inşaatı ihalesi 13 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesinde yer alan alanda, hazırlanan avan ve/veya konsept projeler kapsamında yer alan ünitelerin/yapıların yapımı ve işletilmesi için ihale yapacak..

Altındağ Şair Baki Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ali Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan kültür merkezine “Şair Baki’ isminin verileceğini açıkladı.

Antalya Konyaaltı'da 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki 2 arsayı satıyor. Arsalar için toplam bedel 5.8 milyon TL olarak belirlendi..

konyaaltı baki plajları Haberi

konyaaltı baki plajları


Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde kurulan ve Antalya Defterdarlığı'nın kiraladığı 24 işletmeden oluşan Baki plajları boşaltılıyor. Kira süreleri dolmasına rağmen ecrimisil uygulaması ile yaz sezonunu geçiren işletmeler, Defterdarlığın Konyaaltı Kaymakamlığı'na gönderdiği yazının ardından Konyaaltı Belediyesi'nin de katkılarıyla boşaltılmaya başlandı.


Sabah saatlerinden itibaren Antalya Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin önlem aldığı Konyaaltı sahilinde 24 plaj işletmesinin boşaltılma işlemi, saat 11.00 sıralarında başladı. 24 plajın işletmecisi İrfan Cengiz, boşaltma işlemiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.


Konyaaltı Belediyesi gözetmenlerinin yaptığı açıklamada ise işletmelerin kira sürelerinin dolduğu belirtildi. Antalya Defterdarlığı'ndan 24 plajın işletme hakkını alan Konyaaltı Belediyesi'nin, alt kiracı olarak işletmeleri Baki Grup'a kiraladığı, plajların bir kısmının Baki Grup tarafından bir kısmının ise diğer işletmeciler tarafından işletildiği ifade edildi. Konyaaltı Belediyesi'nin sözleşme süresinin ardından anlaşmadan çıktığı,...