20 / 04 / 2024

köprü geçişleri ne zaman ücretsiz olacak

köprü geçişleri ne zaman ücretsiz olacak

Otoyol ve köprülerde 'dinamik fiyatlandırma' modeli 2021 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer aldı. Özel yazılımların devreye alınması ile geçilecek sistemde, vatandaşlar belli gün ve saatlerde otoyolları ve köprüleri daha ucuza kullanabilecek.

Ocak 2024'te İstanbul'da en çok köprü geçiş ücreti arttı!

İTO tarafından açıklanan rakamlara göre, İstanbul’da Ocak 2024'te fiyatı en çok artan köprü geçiş ücreti oldu. Ocak'ta  giyim harcamaları erkek giyim alt grubunda yer alan gömlek fiyatı yüzde 13,92 düşüş göstererek fiyatı en çok gerileyen ürün oldu. İşte o rakamlar...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Altyapı Bakanlığı otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? sorusunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar…

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir?

18 Mart 2022 Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti açıklandı. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

İzmir Körfez Geçiş Projesi'ne tam destek verdi!

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut ve üye İlknur Girgin, İzmir ekonomisine katkısı olacağına inandıkları İzmir Körfez Geçiş Projesine tam destek verdiklerini ifade etti.

İzmir'deki 9 dernekten Körfez Geçiş Projesi'ne destek!

İzmir'de faaliyet gösteren 9 dernek, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Başkanı adaylığı döneminde kent için açıkladığı 35 projeden biri olan "İzmir Körfez Geçiş Projesi"ne destek verdi.

İzmir Körfez Geçişi projesine İnciraltı sakinlerinden destek!

İzmir'de İnciraltı bölgesinde yıllardır yaşanan imar sorununu çözümü için Körfez Geçişi projesi umut oldu. İnciraltı 2'nci Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, topraklarından geçecek olan Körfez Geçiş Projesi'ne desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden araç geçişleri başladı!

İstanbul Boğazı'na inşa edilen "dünyanın en geniş" köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden araç geçişleri başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeyle köprüden geçişler 31 Ağustos'a kadar ücretsiz olacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü izolasyon boyalarla kaplanıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor. Ramazan Bayramı öncesine yetişecek köprüden özel araç sürücüleri 120 kilometrelik hızla geçebilecekler.

3. köprü geçiş ücretleri ne kadar olacak?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü de içine alan Kuzey Marmara Otoyolu projesini kazanan firmalar açıklandı. Bakan Yıldırım, dün yaptığı açıklamada otoyol ücretleri ile ilgili de bilgi verdi.

İzmir Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’dan destek!

Bakan Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu destek verdi

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

köprü geçişleri ne zaman ücretsiz olacak Haberi

köprü geçişleri ne zaman ücretsiz olacak

2021 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nın detayları belli oldu. Programda köprü ve otoyol fiyatları ile ilgili de bir gelişme yer aldı. Programda yer alan bilgiye göre; Otoyol ve köprülerde 'dinamik fiyatlandırma' modeline geçilecek. Söz konusu modelde vatandaşlar, bazı gün ve saatlerde ücretli yolları daha ucuza kullanabilecek.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2021 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda otoyol ve köprü ücretlerine ilişkin 'dinamik fiyatlandırma' düzenlemesine yer verildi. Programa göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 2021 yılı içerisinde otoyol ve köprü ücretlerinin anlık değişkenlik gösterebileceği 'dinamik fiyatlandırma' ile ilgili çalışmalara başlayacak.

Çalışmaya ilişkin raporda, "Otoyol ve köprülerde dinamik fiyatlandırma ile talep yönetimi sisteminin hayata geçirilmesi amacıyla çalışmalara başlanacak" ifadesi kullanıldı. Ayrıca ulaştırma sisteminin sürdürülebilirliği ve mevcut altyapının verimliliğini teminen talep yönetimi benimsenerek, ulaştırma yatırımlarının verimlilik odağında...