29 / 03 / 2024

köprü projeleri genel bütçe

köprü projeleri genel bütçe

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul projeleri gibi köprülerin yap-işlet-devret modeli yerine genel bütçeden yapılacağını açıkladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Altyapı Bakanlığı otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? sorusunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar…

Son dakika: Bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyollar açıklandı! İşte ücretsiz olacak o yollar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

Kanal projeleri genel bütçeden yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul projeleri gibi köprülerin yap-işlet-devret modeli yerine genel bütçeden yapılacağını açıkladı.

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Kastamonu Taşköprü 2019'da doğalgaza kavuşuyor!

Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman yaptığı açıklamada Taşköprü’nün bir aksilik olmadığı takdirde 2019 yılı Ekim ayında doğalgaza kavuşacağının müjdesini verdi.

3.Köprü-3.Havalimanı-Halkalı Demiryolu Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan 3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için ÇED süreci başlıyor. 4 milyar 421 milyon lira yatırımla inşa edilen proje 2 hat olarak planlandı.

Manisa Köprübaşı'nda hangi projeler hayata geçirilecek?

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılında Köprübaşı’nda hayata geçireceği projeler, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Rahmi Erdem ve MASKİ Sorumlusu Enver Çetin tarafından mahalle muhtarlarına anlatıldı.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Bu yıl 156 köprü ve viyadük açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğünce bu yıl 44,3 kilometre uzunluğunda 156 köprü ve viyadük trafiğe açıldı. Türkiye'de trafiğe hizmet veren toplam 8 bin 35 köprünün uzunluğu 509,4 kilometreye ulaştı.

Adana Seyhan'daki köprü projeleri ne oldu?

Temeli görkemli bir törenle atılan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yerinde artık yeller esiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün diğer projelerinin akıbeti köprüden farklı olmadı. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Adanalıların kandırıldığını söyledi.

Manisa Köprübaşı'na yeni hizmet binası ve otogar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Köprübaşı ilçesini ziyaret etti. Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılında Köprübaşı ilçesine önemli hizmetler kazandıracağını söyledi.

Manisa Turgutlu'ya yeni köprüler geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Turgutlu’nun kırsal mahallelerine 4 yeni köprü kazandıracak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ilçenin trafik akışını rahatlatacak yeni köprüler için ihaleye çıkıldığını ve ihalenin kısa süre içerisinde neticeleneceğini söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü sigortalandı!

Türkiye'nin son yıllardaki en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul Boğazı'nın en yeni incisi Yavuz Sultan Selim Köprüsü, dünyanın önde gelen sigorta ve reasürans brokerliği şirketlerinden JLT Sigorta ve Reasürans Brokerliği tarafından sigortalandı.

köprü projeleri genel bütçe Haberi

köprü projeleri genel bütçe

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri sırasında milletvekillerinin bazı sorularını yazılı yanıtladı.

Hürriyet Gazetesi'nden Edis Görgülü'nün haberine göre, Turhan, proje kapsamında köprülerin yap-işlet-devret modeli yerine genel bütçeden yapılacağını açıkladı.

“Kanal İstanbul'da gizlilik hassasiyeti''

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in sorularını yanıtlayan Turhan, “Kanal İstanbul ile ilgili çalışmalar gizlilik içerisinde hassasiyetle yürütülmekte” diye konuştu. 

''Köprüler genel bütçeden yapılacak''

Proje kapsamında yapılacak köprülere ilişkin sorularını cevaplandıran Turhan, “Kanal İstanbul projesinin yatırım maliyetine kamulaştırma ve köprüler dahil değildir. Köprülerin genel bütçeden yapılması planlanmakta” dedi.

Köprülerden kaçak geçiş yapan yabancı plakalı araçların ödeme yapmadan yurtdışına çıkışıyla ilgili soru hakkında konuşan Turhan, şu ifadeleri kullandı: “Bu konudaki mevzuatta gerekli düzenlemeler yapılarak uygulamaya yönelik, ‘Ücretli Karayollarında Yabancı Plakalı Araçlara Ait Geçiş Ücretleri ve İdari Para...