23 / 04 / 2024

koraltürk antalya

koraltürk antalya

Antalya’daki fabrikasında 3 yıl süren AR-GE çalışmaları sonrası özel olarak geliştirdiği menteşe sistemiyle ‘Yemek Masası Bilardo’ ürününü geliştiren, 1994 yılında da ihracatına başlayan Koraltürk, artık artan istekler paralelinde ürünü iç pazara da sundu

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Türk Hava Kurumu'ndan 44 adet satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Türk-Katar koleji kuruluyor!

Özel Antalya Koleji, Katar’da Türk - Katar Koleji’ni kurmak için düğmeye bastı. Kolejin 2021 yılı sonunda açılması planlanıyor.

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'da bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucunda 4 işçi yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Karadağ Türk müteahhitlerin yeni gözdesi oldu!

Karadağ, sunduğu pek çok avantaj ile Türk yatırımcıların da gözdesi. Bugüne kadar daha çok Ortadoğu ülkelerinde inşaat projeleri gerçekleştiren Ongan İnşaat ve Antalya merkezli BHG Yapı da bu ülkede yatırım yapmayı tercih edenler arasında...

Türk gayrimenkul firmaları 10 bin hazır konutla İran pazarında!

İstanbul, Trabzon, Bursa, Kocaeli ve Antalya'dan 6. Tahran Uluslararası Emlak Fuarı'na 10 bin hazır konut ile katılan Türk firmaları, İranlılara konut satışının artmasını bekliyor.

Özak GYO'nun Göktürk ve Demre projesini İnt-Er Yapı yapacak!

Özak GYO'nun İstanbul, Göktürk'te yapımı planlanan konut projesi ve Antalya, Demre'de yapımı planlanan otel projesinin inşaat işleri İnt-Er Yapı İnş. Tur.San.ve Tic.A.Ş. tarafından yerine getirilecek.

Antalya'da 1.250 euro kira TL’ye döndürüldü!

Antalya'da dükkanını euro ile kiralayan bir vatandaş aylık 1250 euro kirasını 6 bin 769 Türk Lirası'na sabitledi.

koraltürk antalya Haberi

koraltürk antalya


Uzun yıllar ihracatı başarıyla devam eden ‘Koraltürk Yemek Masası Bilardo’ ürününün,hem model patentine, hem de üründe kullanılan özel imalat “270 derece açılan menteşe” patentlerine de sahip olan Koraltürk’ün tüm ürünleri 5 yıl garantili.


Koraltürk Yemek Masası Bilardo Çeşitleri …

Flap model Artemis, Flap model Country, Flap Table Residence, Flap Table Golden Eros, Flab Table Hermes, Parge Classic modellerinin tümü hem yemek, hem de bilardo masası olarak kullanılabilmektedir.


Bilardoyu Evde - Ofiste Oynama Trendi !..

İstenirse evde aile ortamında istenirse ofiste bilardo oynama fikrinin ‘Koraltürk Yemek Masası Bilardo’  ürünü sayesinde kısa sürede bir “trend” e döneceği tahmin edilmektedir. Zira Türkiye’de de beğenilen bir spor dalı olan bilardo’nun Koraltürk’ün çok kaliteli, cazip ve uygun fiyatlı bu ürünü sayesinde orta düzeyde geliri olan her eve, ofise...