20 / 04 / 2024

Koraltürk yemek masası bilardo ürününü tanıtıyor!

 Koraltürk yemek masası bilardo ürününü tanıtıyor!

Antalya’daki fabrikasında 3 yıl süren AR-GE çalışmaları sonrası özel olarak geliştirdiği menteşe sistemiyle ‘Yemek Masası Bilardo’ ürününü geliştiren, 1994 yılında da ihracatına başlayan Koraltürk, artık artan istekler paralelinde ürünü iç pazara da sundu




Uzun yıllar ihracatı başarıyla devam eden ‘Koraltürk Yemek Masası Bilardo’ ürününün,hem model patentine, hem de üründe kullanılan özel imalat “270 derece açılan menteşe” patentlerine de sahip olan Koraltürk’ün tüm ürünleri 5 yıl garantili.


Koraltürk Yemek Masası Bilardo Çeşitleri …

Flap model Artemis, Flap model Country, Flap Table Residence, Flap Table Golden Eros, Flab Table Hermes, Parge Classic modellerinin tümü hem yemek, hem de bilardo masası olarak kullanılabilmektedir.


Bilardoyu Evde - Ofiste Oynama Trendi !..

İstenirse evde aile ortamında istenirse ofiste bilardo oynama fikrinin ‘Koraltürk Yemek Masası Bilardo’  ürünü sayesinde kısa sürede bir “trend” e döneceği tahmin edilmektedir. Zira Türkiye’de de beğenilen bir spor dalı olan bilardo’nun Koraltürk’ün çok kaliteli, cazip ve uygun fiyatlı bu ürünü sayesinde orta düzeyde geliri olan her eve, ofise girmesi mümkün. Özellikle karı – koca çalışan kariyer sahibi genç ailelerin çocuklarıyla, dostlarıyla evde bilardo oynamaları artık lüks bir hayal olmaktan çıkıyor. 


Ayrıca her çalışma ofisinde bilardo; çalışanların üzerindeki stresi fazlasıyla alıyor ve performanslarını arttırmalarına da katkıda bulunarak artı motivasyon sağlıyor. 


Doktorların da tavsiye ettiği, fiziksel olarak özellikle göğüs kaslarını makul düzeyde çalıştırmaya destek veren Bilardo; bir spor olarak da kabul edilmektedir. Ayrıca, bilardo oynarken üst beden tamamen eşgüdüm içinde çalışır. Öte yandan zihni dinlendirirken analitik düşünmeyi de destekleyen bilardo sporunu her yaştaki insan rahatlıkla tercih etmeli. Üstelik sıcacık ev ortamının çok çeşitli başka avantajları da göz ardı edilemez.


Geri Dön