19 / 04 / 2024

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.



4 – 8 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen Emlak Fuarı’nda yer alan Kiler GYO standında Referans Güneşli, Referans Kartal Kordonboyu, Referans Kartal Towers ve Referans Bahçeşehir projeleri boy gösteriyor.


İnşaat sektörünün öncü firmalarından Kiler GYO, Referans markalı projelerine yenilerini ekliyor. Her yıl CNR Expo’da düzenlenen Emlak Fuarı’nda yeni yatırımlarını tanıtan Kiler GYO, 4 – 8 Kasım tarihleri arasında Referans markalı projeleri ve yeni lanse edeceği üç projesiyle gövde gösterisi yapıyor.


REFERANS MARKALI YENİ PROJELER LANSE EDİLİYOR

Kiler GYO’nun satışı devam eden Referans Güneşli, Referans Bakırköy projelerinin yanı sıra, yeni projeleri Referans Kartal Towers, Referans Kartal Kordonboyu, ve Referans Bahçeşehir de yakın zamanda satışa sunulacak.


REFERANS KARTAL TOWERS, İSTANBUL’A KARTAL BAKIŞI!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers ‘da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015’te satışa sunulacak. Hem mimarisi, hem ayrıcalıklarıyla İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Kartal’da 2 blok ve 451 konuttan oluşan projede 1+1 den 5+1 ‘e, farklı daire seçenekleri ile konforun ve kalitenin kusursuz uyumunu yansıtıyor.


Açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanı, hamam, sauna, fitness, koşu ve yürüyüş parkuru, özel peyzaj bahçeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor. 7/24 güvenlik, özel otopark, depo alanları ve kaliteli detaylarla anahtar teslim daire seçenekleri ile Referans Kartal Towers’ta tüm ayrıcalıklar sunuluyor.


KARTAL SAHİLDE YENİ BİR YAŞAM TARZI, REFERANS KARTAL KORDONBOYU

Kiler GYO’nun Kartal sahildeki eşsiz Adalar manzaralı bir diğer projesi Referans Kartal Kordonboyunun da konut fuarında tanıtımı yapılıyor.


Referans Kartal Kordonboyu projesi, Kartal sahiline yürüme mesafesinde konumlanıyor. Projede 94 adet eşsiz konut ve minibüs Caddesine cepheli 11 ticari alan planlandı. Tek blok olarak hayata geçirilecek olan Referans Kartal Kordonboyu projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Referans Kartal Kordonboyu projesinde spor alanları, geniş peyzajlı teras ile 7/24 güvenlikli ve özel otoparka sahip seçkin daire seçenekleri ve eşsiz Adalar manzarasıyla Ocak 2016’da satışa çıkacak.


BAHÇEŞEHİR’İN MERKEZİNDE KİLER GYO İMZASI

Kiler GYO ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilecek ‘’Referans Bahçeşehir’’ projesi, Bahçeşehir’in merkezinde yükselecek. Emlak Fuarı’nda tanıtılan proje 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacak.


532 daire ve 36 ticari ünitenin yer aldığı proje yaklaşık 26 bin metrekare alan üzerine kurulacak ve 1+1 den 5+1’e daire seçenekleri yer alacak. Referans Bahçeşehir, hemen bitişiğindeki koru alanının yanı sıra geniş peyzajı ve proje içerisinde yer alan göleti ile Bahçeşehir’in merkezine yeni bir konsept ve benzersiz bir mimarı anlayış getirecek.


REFERANS GÜNEŞLİ “KAZANCIN YENİ ADRESİ’’ OLDU

Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan Güneşli’de, “Kazancın Yeni Adresi” sloganıyla yükselen Referans Güneşli, 5 yıldızlı oteller, iddialı alışveriş merkezleri, üniversiteler, iş ve finans merkezlerine birkaç dakika mesafe yer alıyor. İstanbul hızla gelişen bölgesi Güneşli; alışverişin, eğlencenin, yatırımın, prestijin kesişme noktası ile öne çıkıyor.


Yüzde 65’inin sahiplerini bulduğu Referans Güneşli’de 161 konut ve 32 mağaza yer alıyor. Toplam 193 bağımsız bölümün yer aldığı projenin konut bölümünde, büyüklükleri 57 m2 ile 196 m2 arasında değişen 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor.


Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar 273 bin TL’den başlangıç gösterirken, yüzde 1 KDV avantajı ve 48 aya 0 faizli taksitlendirme imkanıyla da avantajlar sunuluyor.


REFRANS BAKIRKÖY’DE SON 10 DAİRE VE 10 DÜKKAN SATIŞTA

İstanbul’un en merkezi ilçelerinden Bakırköy’de, yeni şehir parkının yanı başında inşa edilen Referans Bakırköy’de deniz manzaralı, teslime hazır ev, ofis ve dükkan seçenekleri son sahiplerini bekliyor.


Daire büyüklüklerinin 45 metrekare ile 226 metrekare arasında değiştiği Referans Bakırköy’de 157 konut, 97 home-ofis kullanımlı konut ve 73 cadde mağazası bulunuyor.


Yüzde 1 KDV avantajı ve 48 aya 0 faizli taksitlendirme imkanıyla projeden hemen teslim daire satın alınabiliyor.


Sözcü


Web: http://www.kilergyo.com/


Geri Dön