19 / 04 / 2024

Korana virüs ev fiyatlarını artıracak mı

Korana virüs ev fiyatlarını artıracak mı

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisi hakkında değerlendirmede bulunan Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, ''Haziran ayı ve sonrasında Çin ve İran başta olmak üzere, pasaport amaçlı konut alma hareketi tekrar başlayacak'' dedi.

Fahiş kira ve tahliye krizlerinde depozito ayrıntısı: Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat!

Ev sahipleri düşük kira bedellerinden, kiracılar ise fahiş zamlardan şikayetçi. 1 milyon takipçili nerde o eski tivitler isimli bir sayfa, X sosyal medya hesabından yeni bir örneği paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Almanya’da kiracı sayısı konut sahibinden fazla!

Avrupa Birliği (AB) ülkesi Almanya'da kiracı sayısı ev sahibinden fazla. AB içinde ev sahibi en fazla olan ülke ise Romanya...

ABD'lilerin hali Türklerden perişan! ABD hayali kuranlara duyurulur!

Ekonomik kriz Amerikalıların canını okuyor. Ev giderleri için yapılan harcamalar geliri aşarken, halkın yarısı şu anda kredi kartı borçlarıyla cebelleşiyor. Konut kredilerinde ise durum içler acısı... Ev kredisi faizi yüzde 7,79’a ulaşmış durumda...

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Android kullanıcılarına inanılmaz uyarı! Hemen bakın eğer bu uygulamalar telefonunuzda varsa yandınız!

38 popüler Android oyununda bulunan bir virüs, milyonlarca cihaza bulaştı ve sürekli reklam oynatıyor. Bu virüs, telefonların performansını da olumsuz etkiliyor.

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi en uygun nerede bulunur, fiyatı ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Ekstra hijyen fonksiyonu ile bulaşıkları virüs ve bakterilerden arındıran Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasiteye sahip. Peki, Arçelik 6144 bulaşık makinesinde bardak koruma var mı, eko program kaç dakika? İşte detaylar...

Deprem fırsatçısı ev sahiplerine savcılık soruşturması!

Depremzedelerin konut ihtiyacını fırsat bilerek kira bedellerinde artış yapan bir çok ev sahibi mercek altına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

 Bu haber büyük küçük herkesi üzecek! Kuş gribi yeniden görüldü artık yumurtaları tane ile alacağız! Bu zam cep yakacak 

Son 10 yıldır türlü salgınlarla uğraşan dünya son olarak koronanın etkisinden daha yeni yeni kurtulmaya başlarken bu sefer de eskilerden tanıdığımızı bir virüsün tekrar ortaya çıktı görüldü. 

Avinsto Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avinsto Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Chıngız Akhmetov ve Magomed Shısıev ortaklığında kuruldu.

Hazır giyim ve tekstilde büyük kayıp başladı

Korona virüs salgınında üretim, yatırım ve ihracat gibi birçok alanda rekor kıran Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörleri, korona salgını ve savaş sonrası bozulan ekonomik veriler sebebiyle zor bir dönemlerden geçiyor.

O borçlar silinecek! Ödeyen ödediğiyle mi kalacak?

Türkiye Büyük Millet Meclis’ne sunulan torba teklif ile iktidar korona virüs salgını döneminde kesilen maske ve sokağa çıkma yasağı cezalarının tahsilinden vazgeçiyor. Bu kapsamda 1 milyonu aşkın kişiye kesilen toplamda 3 milyar liraya yakın borç silinecek.

Ev tipi güvenlik kameralarının çok satanları! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çağımızın problemi güvenlik kaygısı, ev tipi güvenlik kameralarını giderek popülerleştirirken en çok satan modelleri inceledik. Fiyatları ve özelikleri şöyle…

Nissan’dan virüs düşmanı araba!

Müşterilerinin sürüş deneyimini iyileştirmek için çalışan Japon otomotiv devi Nissan, yeni bir ürün ile adından söz ettirdi. Nissan, ürettiği otomobillerin boya ve iç, dış parçalarında yer alabilecek virüsleri etkisiz hale getiren bir teknoloji geliştirdi.

Korana virüs ev fiyatlarını artıracak mı Haberi

Korana virüs ev fiyatlarını artıracak mı

Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisini ve ilerleyen dönemde sektörü bekleyen dönüşümleri değerlendirdi.

Tüm dünyayı etkisi altına Koronavirüs hayatımızın ne yazık ki 1 numaralı gündemi oldu. 3 ay öncesinde ekonomide, sosyal hayatta, dış ilişkilerde yaşadığımız gündemlerin hiçbirini artık konuşmadığımız bir süreçteyiz.

Bu durum, konut sektörü için de maalesef geçerli. Çoğu konut projesinin satış ofisi ya kapalı ya da minimum personelle – kısıtlı saatler arasında kapalı olmamak için açık. Bu durum ne kadar önemli derseniz; hayatta hiçbir şey sağlımızdan daha önemli değildir.

Gayrimenkul sektörü olarak 2020 yılına da hiç fena başlamamıştık. Özellikle iç piyasada son birkaç yıldır ertelenen talep, faizlerdeki düşüşle birlikte, yavaş yavaş karşılık bulmaya başlamıştı. Yabancılara satışın olduğu bölgelerde de, pasaport...