25 / 04 / 2024

Koray Gayrimenkul projeleri

Koray Gayrimenkul projeleri

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bomonti Apartman ve 39 numaralı bağımsız bölüm kira artışını yayınladı...

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebine Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izin verildi. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Rekabet Kurumu internet sitesinden, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine Rekabet Kurulu'nun 1 Nisan 2021 tarihli Kararı ile izin verildiği öğrenildi.   

Yapı Kredi Koray GYO'nun Koray Gayrimenkul'e devriyle ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'nun ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermayesinde sahibi olduğu paylarının, şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı. 

Yapı ve Kredi Bankası'nın payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'nin Yapı Kredi GYO'nun sermayesinde sahibi olduğu paylarının şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den açıklama geldi.

Yapı Kredi Koray GYO Çankaya 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya konut ve ticari projesine ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk'ten gayrimenkul alıyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alım sürecine ilişkin güncelleme yayınladı...

Yapı Kredi Koray gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray gayrimenkul değerleme şirketini seçti.

Yapı Kredi Koray GYO Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'yi devraldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım'ı devraldı. Devralma yoluyla birleşme işlemi İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Yapı Kredi Koray GYO, Gelişim Gayrimenkul'ü devraldı!

Yapı Krediğ Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım'ı devraldı. Devralma yoluyla birleşme işlemine Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi.

Yapı Kredi Koray GYO ve Gelişim Gayrimenkul birleşti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ile kolaylaştırılmış usulde birleşme durumlarını yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO 2014 faaliyet raporunu genel kurula sunacak!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki dönemine ait olan faaliyet raporunu genel kurula sunacak.

Yapı Kredi Koray GYO faaliyet raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen faaliyet raporu şöyle...

Koray Gayrimenkul projeleri Haberi

Koray Gayrimenkul projeleri

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Bomonti Apartman projesinde yer alan ve kira sözleşmeleri devam eden  35 ve 39 no'lu dairelerin kira bedellerine  sözleşmede anlaşılan oranlara bağlı olarak zam yapılmış olup; yeni kira bedeli 35 no'lu daire için KDV hariç  TL 1,946(Eski kira bedeli KDV hariç   TL 1,864 ve ekspertiz değeri KDV hariç TL2,262 TL idi ) ve 39 no'lu daire için ise KDV hariç   TL 1,9990 (Eski kira bedeli KDV hariç   TL 1,907 ve ekspertiz değeri KDV hariç TL 2,249 TL idi ) olarak kararlaştırılmıştır.Bahsi geçen bağımsız bölümlerden  01.07.2103 ile 30.06.2014 tarihleri arasında  yeni kira bedelleri tahsil...