27 / 04 / 2024

Koray Yavuzer Mimarlıka uluslararası ödül

Koray Yavuzer Mimarlıka uluslararası ödül

Koray Yavuzer Mimarlık’ın kurucuları Koray & Tuba Yavuzer çifti, “Uluslararası Konut ve Ticari Mülkiyet” alanında dünyanın en önemli yarışması olan International Property Awards’e kendi evleri ile katıldılar...

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Hazarco Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazarco Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Emre Kayaalp tarafından kuruldu.

Ydk Desıgn Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk Desıgn Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Koşan tarafından kuruldu.

Darma Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Darma Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güney, Samet Kaya ve Yasin Bektaş ortaklığında kuruldu.

Yoltaş Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yoltaş Desıgn Mimarlık Limited Şirketi Kağırhane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Murat Germen tarafından kuruldu.

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batı Özgür Tozak tarafından kuruldu.

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Korkmaz ve Metin Şişmanoğlu ortaklığında kuruldu.

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Fikri Kaşıkcı tarafından kuruldu.

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile yüksel Fikri Kaşıkcı tarafından kuruldu.

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şekin ve Cuma Tutay ortaklığında kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Koray Yavuzer Mimarlıka uluslararası ödül Haberi

Koray Yavuzer Mimarlıka uluslararası ödül

Koray Yavuzer Mimarlık’ın kurucuları Koray & Tuba Yavuzer çifti, “Uluslararası Konut ve Ticari Mülkiyet” alanında dünyanın en önemli yarışması olan International Property Awards’e kendi evleri ile katıldılar.


Dünyanın dört bir yanından, konut ve ticari mülkiyet alanında profesyonellerin yer aldığı International Property Awards, 1995’den bu yana, emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ödüllendirildiği oldukça özel bir platform…


Ödülleri İngiliz Parlamentosu Lordlar Kamarası Başkan Vekili Rab Bates’in verdiği özel gecede, kazananlar uluslararası platformda “Yüksek Övgüye Değer” ve “Beş Yıldızlı” olarak da ilan edildi.


Bölgelere göre yapılan değerlendirmeler sonucu ödüllerin sahiplerine kavuştuğu International Property Awards’ün 2013 Avrupa Gayrimenkul alanındaki “En İyi İç Tasarım” ödülünü alan Koray - Tuba Yavuzer çiftinin kendi tasarladıkları evleri oldu.


http://propertyawards.net/europe-2013/

www.korayyavuzer.com



Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Hakkında;

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri dünyanın dört bir yanından konut...