26 / 04 / 2024

Kordon İstanbul nerede

Kordon İstanbul nerede

Ege Yapı tarafından Belgrad Ormanı'nın yanı başında hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde hemen teslim daireler, Ege Yapı bünyesinde 72 ay vade fırsatı sunuluyor...

Kordon İstanbul nerede?

Ege Yapı imzasıyla Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi toplamda 559 daire ve 55 adet mağazadan meydana geliyor. Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

Kordon İstanbul'da yüzde 20 indirim fırsatı!

Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde tarihi fırsat devam ediyor. Kordon İstanbul'da yüzde 20 indirim fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor. 

Kordon İstanbul ödemeleri 2018!

Kordon İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Kordon İstanbul'da 10 bin TL peşinatla! Aylık 0.79 vade oranı!

Kordon İstanbul'da 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunuyor. Ege Yapı tarafından hayata geçirilen projede aylık yüzde 0.79 vade oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Kordon İstanbul'da peşinde yüzde 5 indirim!

Toplam 559 daire, ofis ve ticari alanlardan meydana gelen Kordon İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa ediliyor. Kordon İstanbul'da peşinde yüzde 5 indirim avantajı sağlanıyor.

Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana gelen Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

The Superior Suites nerede?

The Superior Suites nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor...

Kordon İstanbul nerede?

Ege Yapı imzasıyla Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi toplamda 559 daire ve 55 adet mağazadan meydana geliyor. Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

Kağıthane Kordon İstanbul güncel fiyatlar 2017!

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana gelen Kordon İstanbul projesinde lansmana özel kısa bir süreliğine yüzde 10 iskonto uygulanıyor. İşte Kağıthane Kordon İstanbul güncel fiyatlar 2017...

Kordon İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul'da lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Projede fiyatlar indirimli hali ile 295 bin TL'den başlıyor..

Kordon İstanbul Evleri'nde indirimli fiyatlar!

Kordon İstanbul'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 bahçeli ve teras daire seçenekleri sunuluyor. Projede yüzde 10 + yüzde 8 lansman indirimi yapılıyor...

Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Kordon İstanbul Ege Yapı ödeme şartları!

Kordon İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. 1+0'dan 4+1 bahçeli ve terasa kadar daire seçenekleri sunulan proje Ege Yapı imzası taşıyor...

Kordon İstanbul Kağıthane ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 295 bin TL'den başladığı Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Kordon İstanbul Kağıthane ne zaman teslim?

Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana gelen Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Kordon İstanbul Cendere fiyatları!

İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde daire fiyatları lansman indirimiyle minimum 295 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10 + yüzde 8 lansman indirimi yapılıyor...

Kağıthane Kordon İstanbul Evleri fiyatları!

Kağıthane Kordon İstanbul Evleri fiyatları lansman indirimi ile 295 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul'da daireler Nisan 2019'da teslim ediliyor...

Kordon İstanbul teslimleri ne zaman?

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Kordon İstanbul projesi toplam 559 daire, ofis ve ticari birimlerden oluşuyor. Projede lansman fırsatları sizleri bekliyor...

Kağıthane Kordon İstanbul teslim tarihi!

Kağıthane Kordon İstanbul teslim tarihi Nisan 2019 yılı olarak belirtiliyor. Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Kordon İstanbul nerede Haberi

Kordon İstanbul nerede

Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul Belgrad Ormanı yakınlarında hayata geçiriliyor.

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilen projede hemen teslim daireler, Ege Yapı bünyesinde 72 ay vade fırsatıya sunuluyor.

Forbes Dergisi tarafından yapılan araştırmaya göre; 'İki yıldır Üst Üste Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi' olan Kordon İstanbul, İstanbul'un en çok değer kazanan bölgesi Cendere Vadisi'nde yükseliyor. 

Bahçeli, Teraslı ve balkonlu konut tiplerinin bulunduğu projenin hemen önünde 9 kilometre uzunluğunda bisikler ve yürüyüş parkuruna yer veriliyor. 

1.605 metrekare sosyal tesis alanı bulunan projede, sanat atölyelerinden çocuk oyun atölyelerine kadar birçok sosyal alan bulunuyor. 

Tem'e 2 dakika, Maslak'a 5 dakika, Levent'e 9 dakika ve...