23 / 04 / 2024

körfez arsa satışı

körfez arsa satışı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 914 bin TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Körfez'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli İli Körfez İlçesi Güney Mahallesi'nde yer alan imar durumu sanayi olan arsa 5 milyon 590 bin 665 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

İzmit Körfez'de iki arsa satılıyor! İhalesi 30 Mart'ta! 

İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Körfez Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa’da herkesin merak ettiği o arsa satışa çıkıyor! İşte ihale tarihi ve detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı taşınmaz ihalesini duyurdu. Buna göre Gaziosmanpaşa'da merak edilen 347 metrekare arsa satılacağı belirtildi. İşte detaylar…

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

körfez arsa satışı Haberi

körfez arsa satışı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı 13 milyon 914 bin TL'ye satıyor. İhale 3 Temmuz 2019 günü gerçekleşecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğünden:

Adresi : Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü
Hamidiye Mah. Kemerburgaz Cad. No: 170
34408 - Kağıthane/İSTANBUL

Telefon ve Faks Numarası : 0 212 312 50 00 - 0 212 312 50 70

Elektronik Posta Adresi : [email protected]

Aşağıda adı, tahmini keşif bedeli, geçici teminatı, ihale gün ve saati, yazılı taşınmaz 2886 sayılı kanunun 45.maddesi uyarınca kapalı teklif usulü artırma ile satışa çıkarılmıştır. Artırma Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda ihale komisyonunca yapılacaktır. Bu taşınmaza ait artırma dosyası ve şartname Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü İhaleler Başmühendisliğinde görülebilir.

Bu taşınmaza, teklif...