18 / 04 / 2024

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, daha önceden başvuru yaptıkları paylarını satışa çıkarma işlemiyle ilgili pay sahiplerini bilgilendirdiklerini ve önümüzdeki dönem satışa çıkaracakları hakkında bilgilendirme yaptı.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tuğba Yanbul tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Darıush Sobh Rakhshankhah tarafından kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları Haberi

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları
Merkezi Kayıt Kuruluş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devremülk İşletmeciliği A.Ş. tarafından gönderilen açıklama ekte yer almaktadır.


Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.


Detaylı incelemek için