19 / 04 / 2024

körfez yatırımcısı

körfez yatırımcısı

Şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Körfez yatırımcısı Emlak 2015 Fuarı'na yoğun ilgi gösteriyor!

Körfez'e Seçimden tek parti iktidarı çıktığını gören Körfez yatırımcısı CNR'deki fuara koştu. 5 bin yabancı ziyaretçiyi ağırlaması beklenen fuarın ilk gününde emlakçılar sıcak satış yaptı

Körfez sermayesi seçim sonuçlarından memnun!

Dubai Yatırım Kongresi Üst Yöneticisi Al Shezawi: "Seçimden sonra daha fazla umut veren Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı" dedi. Eyüp Akbal ise "Katarlı öncü bir grupla iş birliği yapacağız. İstanbul önceliğimiz olacak" dedi.

Ömer Faruk Çelik: 4. Köprü Körfez ülkelerine ulaşacak!

Körfez yatırımcısı ile Türk firmaları İstanbul’da buluştu. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik ortaya çıkacak 20 milyar dolarlık iş hacmine dikkat çekerek “4. Köprü Körfez ülkelerine ulaşacak” dedi.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Körfez yatırımcıları İstanbul'a geliyor!

Bu ay Cityscape Global kapsamında Körfez’e çıkarma yapan Türk firmaları, şimdi yatırımcıları İstanbul’da ağırlayacak. 12-14 Ekim’de yatırımcılar İstanbul’da bire bir görüşmeler yapacak.

Körfez yatırımcısı 1 Kasım'a kilitlendi!

Dünya ekonomisine yatırımlarıyla nefes aldıran Körfez sermayesi, 1 Kasım'a kilitlendi. LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez’deki sermayeyi Türkiye’ye çekmek gerektiğini belirtti.

Körfez yatırımcısı Türkiye'de yatırım yapmaya devam ediyor!

Dubai’deki gayrimenkul fuarı Cityscape Global’de Türk firmaları ilgi odağı olurken gündemde terör olayları öne çıktı. Körfez yatırımcısı endişelerini dile getirdi ama yatırımdan da vazgeçmedi.

Körfez yatırımcısının Türkiye yatırımları gün geçtikçe artıyor!

Suudi Albassam Group, Sumou Holding ile Türkiye'de emlak yatırımı için 2 milyar liralık fon kuracak. Katar merkezli Mayhoola for Investments fonu, Boyner Group’a 885 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Güney Marmara'ya Körfez yatırımcısının ilgisi büyük!

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi’ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye’yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının hedefi İstanbul!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Cityscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkarma yaptık. Satışların gecmis yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz." diyor.

Körfez yatırımcısının hedefi İstanbul!

Özellikle körfez yatırımcısı ile bir araya gelme anlamında çok etkili bir platform olan Cityscape Gayrimenkul Fuarı'na 375 metrekarelik bir stand ile katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu ‘İstanbul’a Yatırım Yapın’ sloganıyla yatırımcıları İstanbul’a davet ediy

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Arapların isteği doğrultusunda değiştirildi!

Emlak Konut GYO, Maslak 1453'te yer alan A1 bloktaki bağımsız bölüm sayısının 265'ten 157'ye düşürüldüğünü açıkladı. Şirket, "Körfez ülkelerinden 5 ve 6 odalı dairelere önemli bir talep var" dedi..

Körfez yatırımcısı İstanbul’un merkezindeki karma projeleri inceliyor!

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yükselen, Avrupa’nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, 8-10 Ekim 2013 tarihlerinde Dubai’de düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden Cityscape Global Fuarı’na katıldı...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsa peş peşe rekor kırsa da beklenen istihdam gelmedi!

Borsa, yüksek enflasyonun da etkisiyle arka arkaya rekor kırarak yatırımcısına kazandırdı. Ancak BIST 100’deki şirketlerin istihdamı beklenen oranda artmadı.

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Borsa yatırımcısı 2023’de hayal kırıklığına uğradı! Borsada düşüş trendi ne zaman sona erecek? Kritik viraj neresi?

Seçim öncesi belirsizlikler orsa yatırımcısını tedirgin ediyor. Yıl başından bu yana endeksteki kayıp yüzde 20’ye ulaşırken, hisse bazında ise bu kayıplar çok daha yüksek seviyelerde. Endeksin seyrini ise seçim sonuçları belirleyecek. Uzmanlar ise yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyarıyor.

Dolar euro, borsa altın!.. Ocak ayında yatırımcısına en fazla kazandıran hangisi oldu?

Ne dolar ne euro ne de borsa… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayında ayıda yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım aracının altın olduğunu duyurdu. İşte detaylar…

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği, FTX çöküşünden bu yana 600 bin yeni küçük hissedarla geri döndü!

Ne altın ne döviz! 3 ayda yüzde 24 kazandırdı! Yatırımcısı sevinçten havalara uçtu!

Yatırımcının son zamanlarda yine radarına giren gümüşteki yukarı yönlü hareket git gide artıyor. Yatırımcısına son 3 ayda yüzde 24’e yakın kazandıran bu değerli metalin 2023 senesinde son 9 yılın rekoru kıracağına kesin gözüyle bakılıyor. İşte gümüşle ilgili çok ilginç detaylar…

Dolar atağa kalkacak mı? Yatırımcısı dolara sıkı bel bağladı! Ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı!

Dolarda fren patlayacak mı? Dolar yatırımcısını son bir yılda hayal kırıklığına uğrattı. Peki doları olanlar ne yapmalı? Şeref Oğuz açıkladı. İşte detaylar!

İş Bankası’ndan, borsa yatırımcısını ilgilendiren hamle!

İş Bankası’ndan borsa yatırımcısını ilgilendiren bir hamle geldi. Edinilen bilgiye göre banka, ortaklık paylarından alım yapacak.

"Borsa yatırımcısı daha dolar bazlı ralli görmedi!"

Borsa İstanbul’da art arda kırılan rekorlar yatırımcının iştahını daha da cezbederken, uzman isim, "Borsa yatırımcısı TL'ye alışık olduğu için daha ralli görmedi" sözleriyle 2023 için tahminde bulundu.

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

körfez yatırımcısı Haberi

körfez yatırımcısı

Arap ülkelerinden Trabzon'a gelen ziyaretçi sayısının 300 bine ulaştığını belirten Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Körfezli yatırımcıların kentte bir Arap şehri kurmayı planladıklarını açıkladı. Özellikle dogaseverlerin öncelikli tercihleri arasında yer alan Trabzon'un insanı, kültürü ve yaşam şekli açısından Arap dünyası ile çok ortak yönü bulunduğunu söyledi. Arap turistlerin son yıllarda gözdesi olan Trabzon'da bazı otellerde ve konaklama yerlerinde bir yıl süreli kiralamalara varan taleplerin söz konusu olduğunu belirten Vali Öz, özellikle Körfez ülkelerinden ciddi yatırım ve emlak talepleri geldiğini, Körfez ülkelerinden gelen yatırımcıların Arap şehri kurmak için plan hazırladıklarını söyledi. İklimi ve doğal güzellikleri sebebiyle son yıllarda Arap turistler için cazibe merkezi olan Trabzon, otel ve konut projesi hazırlamak isteyen Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi...