20 / 04 / 2024

Körfez yatırımcısı Emlak 2015 Fuarı'na yoğun ilgi gösteriyor!

Körfez yatırımcısı Emlak 2015 Fuarı'na yoğun ilgi gösteriyor!

Körfez'e Seçimden tek parti iktidarı çıktığını gören Körfez yatırımcısı CNR'deki fuara koştu. 5 bin yabancı ziyaretçiyi ağırlaması beklenen fuarın ilk gününde emlakçılar sıcak satış yaptı



Seçimden sonra ilk yabancı yatırımcıyı emlakçılar ağırladı. CNR Expo Yeşilköy'de dün başlayan Emlak 2015 Fuarı ertelenen talebin satışa dönüştüğü bir fuar oldu. 1 Kasım sonrası oluşan güven atmosferinin ekonomideki ilk yansıması olan fuara Körfez yatırımcısı büyük ilgi gösterdi. Büyük yatırımcı ve alıcıların damga vurduğu fuarı 5 bin yabancı yatırımcının ziyaret etmesi bekleniyor. 


30 milyon dolar satış 

Fuar, 1 Kasım seçimlerinden sonra Türkiye'nin ekonomideki nabzını tutacak ilk organizasyon olması nedeniyle büyük önem taşıyordu. Körfez yatırımcısının fuara yoğun ilgi göstermesi ekonomideki güven havasını olumlu yöne çevirdi. Başta Körfez ülkeleri olmak üzere Balkan ülkeleri, Rusya ve Ortadoğu'dan da yoğun katılım oldu. Körfez yatırımcısına 30 milyon dolarlık gayrimenkul satışı hedeflediklerini açıklayan Ala Property Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Şengüler, İstanbul'daki tüm temsilciliklerinin fuara odaklandığını söyledi. Seçim sonrası oluşan güven atmosferinin satışlara olumlu yadsıyacağını vurgulayan Şengüler, "Fuar boyunca konut satışlarında ve ofis satışlarında, ticari alan satışlarında 8-10 milyon dolar arasında bir satış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yine havaalanı, otoban gibi birçok ulaşım yatırımının yapıldığı bölgelerde 15-20 milyon dolar arasında arsa satışı gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz" dedi. Her bütçeye uygun konut ve iş yerlerinin sergilendiği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörü temsilcilerinin sundukları özel avantajlardan da yararlanabiliyor. 


Yaşayan İstanbul maketine büyük ilgi

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 'Yaşayan İstanbul Maketi' de CNR Emlak Fuarı'nda ilk kez İstanbullularla ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluştu. İstanbul'un 24 saatini yansıtan 96 metrekarelik makete ilgi büyük oldu. Fransa'nın Cannes kentinde geçtiğimiz Mart ayından düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de ilk kez sergilenen İstanbul maketi, 'istanbul@MIPIM2015' sloganıyla dünyanın dört bir yanından gelen gayrimenkul profesyonellerine sunulmuştu. 


Yni Yüzyıl


Geri Dön