25 / 04 / 2024

korsan emlakçı

korsan emlakçı

Bankaların konut kredilerinde düşük faiz oranı kampanyalarını hayata geçirmesiyle beraber, ev sahibi olma hayalini kuranlar harekete geçti. Bazı vatandaşlar korsan emlakçılar yüzünden mağdur oldu. Emlak Danışmanı Ömer Boğa, sertifikalı emlakçı ile iş yapılması gerektiğini belirtti...

Korsan emlakçılar gün geçtikçe arttı!

Emlak işi kolonu ve kirişi ayırt edemeyenlerin tercih ettiği bir meslek oldu. Son zamanlarda emlak sektörünün ön plana çıkmasıyla herkes emlakçı olmaya başladı.

Korsan emlakçılara dikkat!

Bankaların konut kredilerinde düşük faiz oranı kampanyalarını hayata geçirmesiyle beraber, ev sahibi olma hayalini kuranlar harekete geçti. Bazı vatandaşlar korsan emlakçılar yüzünden mağdur oldu. Emlak Danışmanı Ömer Boğa, sertifikalı emlakçı ile iş yapılması gerektiğini belirtti...

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

Korsan emlakçılara karşı dikkat! Paranız gitmesin!

Gayrimenkul alacakları korsan emlakçılara karşı uyaran emlakçı Metin Yener, “Gayrimenkulde göz ardı edilen emlakçılar sonunuz olabilir. Hayaliniz ve paranız gitmesin. Güvenilir kişileri tercih edin” dedi.

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Korsan emlakçılara karşı dikkat!

Emlak yatırımı yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken noktalar bulunuyor. Teorik alanda uzman kişi; emlak danışmanlığı konusunda eğitim almış kişiden tavsiye almanız gerekebilir.

Samsun'da emlak korsanına karşı mücadele başladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlak piyasasındaki dengesizliğin sebebinin 'korsan' emlakçılar olduğunu ifade ederek 'Korsan emlakçılara ve ayakçılara savaş açtık. Vatandaşlar bu kişileri ihbar hattımıza bildirsin' diye açıklama yaptı. 

Manisa'da korsan emlakçılara göz açtırılmayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa’da 400-450 arasında emlakçı olduğunu belirterek, korsan emlakçılığın önüne geçmek için çalışmalara başlandığını söyledi. 

Korsan emlakçılara dikkat!

Bodrum, Datça, Marmaris ile Fethiye’de gayrimenkul edinmek isteyen yerli ve yabancı yatırımcılar korsan emlakçılar tarafından dolandırılmamaları için yetkililer tarafından uyarıldı...

Zekai Akyürek: Korsan emlakçıların sayısı arttı!

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının da arttığını ifade etti. Akyürek, mücadelenin arttırılması gerektiğini belirtti.

Yavuz Selim Madenli: Korsan emlakçılık tarih olacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Madenli, emlakçılık sektörünün de yasal bir zemine oturtulması gerektiğini anlattı.

Düzce'de korsan emlakçılar türedi!

Düzce Postası Gazetesi köşe yazarı olan Metin Köseer bugünkü yazısında, Düzce'de inşaat sektörünün artmasıyla oluşan sorunları anlattı. İşte o haber..

İnternetten konut alan-satan dikkat!

İzmir Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, internet üzerinden konut alım satımı yapan kişilere önerilerde bulundu. Akgün, korsan emlakçıya dikkat edilmesi konusunda uyardı.

korsan emlakçı Haberi

korsan emlakçı

Bankaların konut kredilerinde düşük faiz oranı kampanyalarını hayata geçirmesiyle beraber, ev sahibi olma hayalini kuranlar harekete geçti. Kimi hayalindeki evi uygun fiyata alırken, kimi de korsan Emlakçılar yüzünden mağduriyet yaşadı.

Konut kredisi faiz oranlarının düşürülmesi ile birlikte korsan emlakçılar da harekete geçti. Malatya Sonsöz'den Ebubekir Atilla'nın haberine göre; ellerinde sözleşme nüshaları ile dolaşan korsan emlakçılar, ev sahiplerinin adına evleri kiralıyor. Hem ev sahibinden hem de satın alacak vatandaştan pay alıyor. 

Vergi ödemeden ve bu işin eğitimini almadan avantacılık yapan kişilere dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çeken Emlak Danışmanı Ömer Boğa, daha sonradan meydana gelecek sorunlarda muhatap bulabilmek için sertifikalı emlakçılar ile görüşmenin sağlıklı olacağına vurgu yapacak. 

EMLAKÇININ SERTİFİKALI OLANINA GİDİN

Doğru yatırım için doğru kişilerden fikir alınması gerektiğine vurgu yapan Boğa, “Emlak danışmanlığı konusunda...