25 / 04 / 2024

Koru Narlıdere fiyat

Koru Narlıdere fiyat

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Koru Narlıdere Aralık 2020'de teslim edilecek!

Toplam 143 adet konuta yer verilen Koru Narlıdere projesinin teslimleri Aralık 2020'de yapılacak.

Mimar Yasemin Yorulmaz, Koru Narlıdere'yi anlattı!

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

Yapı ST Koru Narlıdere projesini tanıttı!

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Koru Narlıdere İzmir detayları!

Koru Narlıdere İzmir detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 143 adet konuta yer veriliyor.

Koru Narlıdere nerede?

Koru Narlıdere nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1 ve loft daireler bulunuyor.

Koru Narlıdere İzmir'de yükseliyor!

Koru Narlıdere projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve loft daireler bulunuyor. Projenin arsa alanı 4 bin 248 metrekare olarak belirlendi.

TOKİ İzmir Narlıdere imar planı askıda!

TOKİ'ye ait İzmir Narlıdere'de bulunan arsanın 1/1000 ve 1/5000 ölçekli ilave uygulama ve nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017!

Toplam 312 daire ve 37 dükkandan meydana gelen Bayraktar İnşaat'ın Adres Koru Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. İşte Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017...

İzmir Narlıdere Sanat Vadisi'nde yanlış projelendirme yapıldı!

İzmir Narlıdere Belediyesi'nin 2. İnönü Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye hayata geçirilen Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nde hatalı projelendirme nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

İzmir Vitalia Narlıdere fiyatları!

İzmir Vitalia Narlıdere fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Vitalia Narlıdere projesinde teslimler Nisan 2018'de yapılıyor...

İzmir Narlıdere'de 17.6 milyon TL'ye satılık 14 işyeri!

İzmir Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere'nin Narlı Mahallesi'nde bulunan 14 işyerini satışa çıkardı. İhaleleri 26 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 17 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Narlıdere'ye 2017'de yatırım yağacak!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, 2017 yılında İzmir'in en çok yatırım alan ilçesinin Narlıdere olacağını söyledi.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satış fiyatı!

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satış fiyatı 840 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Koru Narlıdere fiyat Haberi

Koru Narlıdere fiyat

İzmir’in en prestijli ilçelerinden Narlıdere’de konforlu bir yaşam imkanı sunan, üniversite ve alışveriş merkezlerine yakın bir lokasyonda bulunan  Koru Narlıdere projesini tanıttı. 

Taahhüt, gayrimenkul geliştirme, çimento ve hidroelektrik santrali çelik ekipmanlarının imalatını hayata geçiren Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını Balçova’daki satış ofisinde yaptı.

İLK GAYRİMENKUL PROJESİ 

Yapı ST Kurucu Ortağı Sait Tiğin Özmeydan, “Kendimizi görmek istediğimiz alanlardan bir tanesi de konut imalatıydı. 2018 yılında İzmir’in Narlıdere ilçesinde bir arsa satın aldık ve Koru Narlıdere’yi hayata geçirdik. Bu proje şirket içinde yaptığımız ilk gayrimenkul projesi olsa da geçmişte Bayraklı ve Bornova bölgesinde birçok gayrimenkul geliştirme süreçlerine dahil olmuştuk” diye konuştu.

ÜNİVERSİTELERE YAKIN KONUMDA

Yapı ST Kurucu Ortağı Sait Tiğin Özmeydan, son yıllarda önemli yatırımların gerçekleştiği Narlıdere’de konut ihtiyacı olduğunu ve Koru Narlıdere...