19 / 04 / 2024

Korupark bursa satılık

Korupark bursa satılık

Torun Yapı'nın Bursa'da yapımına başladığı Koru Park projesinde bin 200 daire yer alıyor. Koru Park'taki dairelerin fiyatları 66 bin ile 600 bin dolar arasında değişiyor.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütmelesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık!

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık 2+1 daire 84,96 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede başvurular 14 Eylül ile 30 Ekim 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bursa Prestij Elit satılık daire!

Bursa Prestij Elit satılık daire fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

Bursa Paradise Life satılık!

Bursa Paradise Life satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor.

Korupark bursa satılık Haberi

Korupark bursa satılık


Üç aşamada inşa edilecek projede, her kısım inşaat başlangıç tarihinden 19 ay sonra teslim edilecek. İlk kısım Aralık 2007'de bitirilecek. Proje 2008'de tamamlanacak. 25 bloktan oluşacak Koru Park'ta her blokta 15 kat bulunacak. Bloklarda 95 metrekarelik 2+1, 130 metrekarelik 3+1, 149 metrekarelik 4+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 5+1 dubleks tipinde daireler olacak. Projenin yanında Korumaxx isimli 135 dönüme yayılacak büyük bir alışveriş merkezi de yapılacak.


Detaylı bilgi için: 0224 241 90 10...