18 / 04 / 2024

kosovada emlak ofisleri açıldı mı

kosovada emlak ofisleri açıldı mı

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Kiralık ev bulmak zorlaştı!

Emlak ofisleri son aylarda 3 büyük şehrin bazı ilçelerinde artan kiralık ev talebine cevap vermekte zorlanıyor.

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlak ofisleri kapatılacak!

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlakçılara yönelik denetimler yapılıyor. Mersin İl Ticaret Müdürlüğü ile birlikte sürdürülen denetime, Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, sahibi olduğu iş yerinden başladı.

İran'daki emlak ofisleri 26 Ekim'de kapanıyor!

İran'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 26 Ekim- 20 Kasım tarihlerinde emlak ofisleri ve diğer zorunlu olmayan tüm iş yerleri kapanacak.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Altın Emlak dijital dönüşümle geleceğe hazır hale gelecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ofisleri, danışmanları ve genel müdürlüğü dijital dönüşüm ile geleceğe hazır hale getireceklerini belirtiyor...

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

İstanbul'da emlak dolandırıcılığı operasyonu!

Sahte emlak ofisleri üzerinden, gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşları dolandırarak yaklaşık 150 milyon TL haksız kazanç elde ettiği belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda, toplam 30 şüpheli gözaltına alındı

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığı, profesyonel adımlarla kendini kanıtlıyor. İki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

kosovada emlak ofisleri açıldı mı Haberi

kosovada emlak ofisleri açıldı mı

Balkan ülkelerinde tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için alınan tedbirler kademeli olarak kaldırılıyor.

- Arnavutluk'ta bazı mağazalar yeniden açıldı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Arnavutluk'ta da tekstil, ayakkabı ve telefon mağazaları yeniden hizmete açılırken, taksilerin çalışmasına izin verildi.

- Kosova'da 3 aşamalı esnetme planı uygulanacak

Kosova'da  da 4 Mayıs tarihinden itibaren 3 aşamalı tedbirleri esnetme planı devreye girdi.

İlk aşama 4-18 Mayıs 2020 tarihini kapsarken, bu süreçte inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Birinci aşamadaki vaka sayıları dikkate alınarak 18 Mayıs-1 Haziran 2020'de devreye sokulacak ikinci aşamada ise tüm perakende mağazalar, diş muayenehaneleri, fizyoterapi merkezleri, kuaförler, pazar yerleri, restoranlar, şehir içi ve şehirler arası ulaşım, çağrı...