18 / 04 / 2024

köy projesi teslim tarihi

köy projesi teslim tarihi

Zekeriyaköy'de inşa edilecek olan Köy projesinin, 149 dönümlük 1. etabının temeli atıldı. Köy projesinin ilk etabında yer alan 462 konut, 2017’nin ilk yarısında sahiplerine teslim edilecek.

Köy Zekeriyaköy'de 550 bin TL'ye! Banka kredili ödemelerle!

Banka kredisi ya da Emlak Konut bünyesinde ödemelerin yapıldığı Köy Zekeriyaköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler Aralık 2016'da yapılacak.

Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Siyahkalem Köy projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 5 farklı tipte konutun yer aldığı projede 1.167 adet konut bulunuyor. Satışların lansman fiyatlarıyla devam ettiği Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Emlak Konut KÖY projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KÖY projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

köy projesi teslim tarihi Haberi

köy projesi teslim tarihi

Siyahkalem’in,  Zekeriyaköy’de Emlak Konut GYO ortaklığı ile 467.000 m2 alan üzerine gerçekleştireceği KÖY Projesi’nin ilk etabı için start verildi. 


149 dönüm üzerine inşa edilecek, toplam 462 konutun bulunduğu 1. etabın temeli,  232 adet ağacın taşınmasının ardından geçtiğimiz günlerde atıldı.


Projenin 1. etabında, 3 bloktan oluşan 57 apartman dairesi, 40 sıra ev, 348 adet çift dubleks ve 17 villa yer alıyor. 


Farklı yaşam stillerine göre farklı tiplerde tasarlanan ve doğayla uyum içerisinde projelendirilen konutlar 2017 yılının ilk yarısında sahiplerine teslim edilecek.


3 etap halinde gerçekleştirilecek ve toplam yatırım değeri 1.3 milyar TL’ye ulaşan KÖY projesinin tamamında 1.167 konut ve 15.000 metrekarelik bir çarşı yer alacak. 


İngiliz mimar Hopkins tasarladı


Dünyanın çeşitli ülkelerinde gerçekleştirdiği projelerle uluslararası bilinirliğe sahip, pek çok ödül sahibi İngiliz mimari grup Hopkins Architects...