19 / 04 / 2024

Köylü Yapı İnşaat

Köylü Yapı İnşaat

Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Laçin, Adnan Taçci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta kuruldu.

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç kuruldu.

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akar tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çakmakoğlu ve Yiğitcan Çakmakoğlu tarafından kuruldu.

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Kırtay, Sinan Kırtay ve Tahsin Kırtay ortaklığında kuruldu.

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kır tarafından kuruldu. 

Kıray Yapı İnşaat Taahhüt Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıray Yapı İnşaat Taahhüt Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kıray tarafından kuruldu. 

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Köylü Yapı İnşaat Haberi

Köylü Yapı İnşaat

Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Laçin, Adnan Taçci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu. 


Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. b) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...