19 / 04 / 2024

Köyümüz Ankara Villaları telefon

Köyümüz Ankara Villaları telefon

Doğacı İnşaat tarafından hayata geçirilen Köyümüz Ankara Villaları projesi 75 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Köyümüz Ankara Villaları'nda fiyatlar 195 bin TL olarak belirlendi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı önceden iptal etmişti! İkizdere'deki kıyım için tekrar kollar sıvandı!

Fevzi Reis’in şirketi Reis RS Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İkizdere’deki kıyım için kolları yeniden sıvadı.

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Blue Diamond'da yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? Blue Diamond'da yarımtur pırlanta yüzükler kaç TL? 24 Kasım 2022 Blue Diamond yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

Chery, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro'yu Türkiye pazarına getiriyor. İşte Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı olan Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro özellikleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Köyümüz Ankara Villaları telefon Haberi

Köyümüz Ankara Villaları telefon

Köyümüz Ankara Villaları projesi 2 etap şeklinde yükseliyor. 500 metrekare bahçe alanının olduğu konutlar 105 metrekarelik alan üzerinde kuruluyor.


Köyümüz Ankara Villaları projesi 94 ve 116 olmak üzere toplam 210 adet kütük evlerden meydana gelecek. Projedeki konutlar 70 metrekare alandan oluşuyor.


Köyümüz Ankara Villaları projesinde açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, köy pazarı, ekim alanları, köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı, gözlemeci gibi donatıları bulunuyor.


Köyümüz Ankara Villaları'nda fiyatlar 195 bin TL olarak satışa sunuluyor. 1. etabın teslimlerine başlandığı projede 1.500 m2 içerinde çeşitli asma ağaçları bulunuyor.


Köyümüz Ankara Villaları iletişim

Adres:Üsküp Cad. No: 24 / 6 Çankaya / Ankara

Tel: 0.312 468 60 70

Web:http://www.koyumuz.com.tr/

Tülay...