29 / 03 / 2024

koza bahçeşehir evleri

koza bahçeşehir evleri

Garanti Koza'nın yaptığı, Ağustos ayında teslim edilecek Koza Bahçeşehir Evleri'nde konutların fiyatı 120 bin dolardan başlıyor. Projede 292 konut var.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yeni bir sosyal konut projesi başlattı.  

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından inşa edilecek Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Projede daireler 344 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Semt Bahçeşehir Evleri güncel fiyatlar!

Semt Bahçeşehir Evleri güncel fiyatlar kapsamında projede daireler 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Akzirve Strada Bahçeşehir 2017 fiyat listesi!

Akzirve Strada Bahçeşehir 2017 fiyat listesi 345 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir Evleri'nde toplam 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alana yer veriliyor...

Strada Bahçeşehir Evleri güncel fiyat listesi!

Strada Bahçeşehir Evleri güncel fiyat listesi 345 bin 500 TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen projede konut fiyatları 345 bin TL'den başlıyor...

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. Projede ilk konut teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir Evleri projesinde ilk teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Ispartakule bölgesinde hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

koza bahçeşehir evleri Haberi

koza bahçeşehir evleri

Projenin adı: Koza Bahçeşehir Evleri

Yapımcı şirket: Garanti Koza

Projenin lokasyonu:Bahçeşehir

Toplam arsa alanı:25 dönüm

İnşaata ne zaman başlandı: Ağustos 2006

Ne zaman bitirilecek: Ağustos 2008 - anahtar teslim

Konut sayısı: Daire adedi 292, 9 blok

En düşük ve en yüksek metrekareler: 1+1/2+1/3+1/4+1 olmak üzere dört farklı boyutta, evlerin en küçüğü 70 m², en büyüğü 202m²

İstenilen minimum peşinat: Ev bedelinin %25i

En düşük taksit: Kredi miktarına göre değişken

Metrekare ortalama satış fiyatı: m2 fiyatı olarak 1.650 USD'den başlayan fiyatlandırma ( Ocak ayı)

Projenin özellikleri:

Bahçeşehir'in el...