26 / 04 / 2024

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Firma: Akar Grup

Proje: Yuvam Bahçeşehir Evleri

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından inşa edilecek Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Projede daireler 344 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.



Başakşehir Belediyesi ve  Akar Grup  tarafından inşa edilmesi planlanan Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Proje Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yükseliyor. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hazırlanan projenin ilk etabı 752 konut ve 16 mağazadan meydana geliyor. Proje modern yaşam alanları, çocuklar için güvenli bir ortam ve huzur dolu bir yaşam hayali sunuyor.

14 Ağustos günü satışa sunulacak Yuvam Bahçeşehir Evleri projesinde daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Projede satış fiyatları ise 344 bin 250 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken projede 24 saati güvenlik, açık-kapalı otopark, spor salonu bulunuyor. Proje alışveriş merkezleri, camiler, eğitim kurumları, üniversiteler ve hastanelere yakın konumda yükseliyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenler 0,64 vade oranı, yüzde 5 peşinat ve 120 aya kadar 2.700 TL’den başlayan taksit imkânlarından yararlanabilecek. 

Yuvam Bahçeşehir Evleri iletişim:
Adres: Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi
Esenkent Bahçeşehir Yolu Cad. - Pazartürk Cad. Keşişimi / Başakşehir

www.yuvambahcesehir.com


projeye sor



Geri Dön