25 / 04 / 2024

Koza-İpek Holding oteli kiraya veriliyor

Koza-İpek Holding oteli kiraya veriliyor

Yönetimine mahkeme kararıyla kayyum atanan Koza-İpek Holding’e ait Marmariste’ki beş yıldızlı lüks otelin kiraya verilmesi kararlaştırıldı

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Kervansaray'dan Lara Oteli kiralama açıklaması!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Kervansaray'dan Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Kervansaray'ın Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Kervansaray Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı...

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Koç Holding'in Divan Oteli'ne tepki!

Koç Holding, kurul kararlarını dinlemeyerek, tarihi kalıntıların üzerinde Divan Oteli inşa etmeye devam etti. Sosyal medya üzerinden tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Kamil Berk: Pek çok proje için teklif alıyoruz!

NG Hotels'in Sapanca diğeri de Afyon'da olmak üzere 2 oteli ve toplam 1.750 yatak kapasitesi bulunuyor. NG Hotels icra Kurulu Başkanı Kamil Berk, "Pek çok proje için teklif alıyoruz." diyor.

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Koza-İpek Holding oteli kiraya veriliyor Haberi

Koza-İpek Holding oteli kiraya veriliyor

Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla geçtiğimiz yıl yönetimine kayyum atanan Koza -İpek Holding'e ait Ankara İncek'teki malikâne ve İstanbul Bebek'teki köşk, kayyum yönetimi tarafından İpek ailesine kiraya verilmişti. Karar, Koza-İpek Holding Yönetim Kurulu toplantısında ailenin talebi üzerine oy çokluğu ile alınmış karara, Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla toplantıda yer alan Avukat Hasan Ölçer muhalif kalmıştı.


Koza-İpek Holdin'ing Marmaris'te bulunan ve bir süredir kayyum yönetimi tarafından idare edilen Angel's Peninsula Hotel'inde kiraya verilmesinin kararlaştırıldığı öğrenildi. Kayyum'un Turgut Köyü Burunucu Köyü mevkiğinde bulunan oteli kiraya vermek üzere yönetim kurulu kararı aldığı bildirildi. Beş yıldızlı lüks oteli kimin kiralayacağı merakla bekleniyor.


Sabah 






Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans sağladığı iddiasıyla kayyum heyeti atanan Koza - İpek Holding bünyesindeki 7...