29 / 03 / 2024

Kozan OSB arsa tahsisi

Kozan OSB arsa tahsisi

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

O ilde belediye tarafından 22 adet taşınmaz (iş yeri, arsa, büfe) 3 seneliğine kiraya verilecek!

Kozan Belediye Başkanlığı tarafından Adana ili, Kozan ilçesinde yer alan iş yeri, arsa, büfe vasıflı 22 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Memiş Kütükcü: Bedelsiz arsa tahsisi uygulaması ticarete can suyu olacak!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, OSB'lerde arsa tahsis uygulamasının ticaret açısından can suyu niteliğinde olacağını dile getirdi.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

OSB'lerde yatırımcılara emlak vergisi muafiyeti ve indirimli arsa tahsisi fırsatı!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinin (OSB) yatırım teşvik avantajları ve bürokrasiden uzak "tek durak ofis" hizmeti anlayışıyla yatırımcılara önemli imkanlar sunduğunu vurguladı. 

Kozan OSB arsa tahsisi Haberi

Kozan OSB arsa tahsisi

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. 

Dünya'dan Eray Şen'in haberine göre; bunların arasında biokütleden enerji üretimi, elektrikli araçların şarj istasyonu, etanol üretimi gibi çok bütçeli yatırımlar da bulunuyor. Adana'ya 75, Osmaniye'ye 57 kilometre mesafede konumlanan Kozan OSB, hazır altyapısı ve bölgedeki ulaşım ağlarına yakın olması sebebiyle tercih ediliyor. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın ile Kozan Ticaret Odası Başkanı ve OSB Başkan Vekili Mustafa Kandemir, yatırımcıların bölgeye karşı ilgisine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bölge Müdürü Fatih Aydın, Müteşebbis Heyet Başkanlığını Adana Valisi Süleyman Elban'ın üstlendiği Kozan OSB'nin 1998'de kurulduğunu, ilk parsel tahsisinin ise 2008'de gerçekleştirildiğini ifade etti. Aydın, "Şu anda 85 sanayi parselimiz var. Faal durumda 40 firma bulunuyor...