25 / 04 / 2024

Kozan Yapıcı Konağı kozan belediyesi

Kozan Yapıcı Konağı kozan belediyesi

Adana’nın Kozan ilçesinde bulunan ve onlarca tarihi yapıdan biri olan Yapıcı Konağı, Kozan Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Çukurova Kalkınma Ajansı Desteği ile restore ediliyor...

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

İngiltere Merkez Bankası umutlarını düşen enflasyona bağladı

Yüksek enflasyon geliyor. Ancak para politikası yapıcılar bunu kontrol altında tutmaya kararlı. İngiltere Merkez Bankası umutlarını düşen enflasyona ve ücret artışını kolaylaştırmaya bağladı

Çin verileri, ekonomik toparlanmanın hızının tükendiğini gösteriyor

Çin'in Nisan sanayi üretimi ve perakende satış büyümesi tahminlerin altında kaldı, bu da ekonominin ikinci çeyreğin başında ivme kaybettiğini ve politika yapıcılar üzerindeki Covid-19 sonrası sallantılı bir toparlanmayı destekleme baskısını yoğunlaştırdığını gösteriyor.

ABD’den çok tartışılacak petrol yorumu: Küresel ekonomik büyümeye büyük darbe indirecek!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hazine Bakanı Janet Yellen, OPEC+ grubunun mayıs ayından itibaren petrol üretiminde kesintiye gitme kararının "yapıcı olmayan" bir eylem olduğunu ifade ederek, eylemin küresel büyüme için olumlu olmadığını söyledi.

Ev eşyaları için indirim zamanı! n11’in 6 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi

Hava perdesinden makarna yapıcıya, şarap soğutucudan ankastre davlumbazlara ev eşyalarında kampanyalar ardı ardına geliyor. n11’in indirimli ürün listesi şöyle…

Mostblue Dekorasyon Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mostblue Dekorasyon Ürünleri Anonim Şirketi Kadıköy'de Hafize Sevgi Yapıcı ve Yusuf Yapıcı ortaklığında kuruldu.

Hidrostroy Zy İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hidrostroy Zy İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Velıko Dımıtrov Zhelev ve Sibel Yapıcı ortaklığında kuruldu.

MÜSİAD'dan kripto para raporu: Hukuki düzenlemeler nasıl olmalı?

MÜSİAD Dijital Dönüşüm Sektör Kurulu tarafından kripto varlıklarla ilgili dikkat çeken bir rapor hazırlandı. Rapor kapsamında, kriptolarla ilgili öngörülen düzenlemelere, pratik ve yapıcı çözümlere yer verildi.

Altın fiyatlarına Fed baskısı!

Altın fiyatları, tahvil getirilerinin iki yılın en yüksek seviyesine çıkmasıyla düştü. Tahvil faizlerindeki bu yükselişte Fed'in daha hızlı sıkılaşacağı beklentileri ve politika yapıcıların açıklamaları etkili oldu.

Kripto paralardaki değer kaybı artacak mı?

Bitcoin'de ve kripto piyasasında kaydedilen hafta sonu depremi dipten gerçekleştirilen alımlarla hafiflese de Omicron varyantının neden olduğu belirsizlik ve politika yapıcıların kripto borsalarına ilişkin hamleleri fiyatları baskılamayı sürdürüyor.

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Begüm Kılıç , Uğur Yapıcı tarafından kuruldu.

Kozan Yapıcı Konağı kozan belediyesi Haberi

Kozan Yapıcı Konağı kozan belediyesi


Adana’nın Kozan ilçesinde onlarca tarihi yapıdan biri olan Yapıcı Konağı, Kozan Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Çukurova Kalkınma Ajansı Desteği ile restore ediliyor.


Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Kozan Belediyesi Konak Restorasyon Projesi" kapsamında yapımına devam edilen Yapıcı Konağı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen, ÇKA İzleme Uzmanı Duygu Ayata, proje kapsamında yaptığı izleme ziyaretinde çalışmaları yerinde inceledi.


Arslanpaşa Mahallesi 160 ada 3 parselde yer alan tescilli taşınmaz kültür varlığı olan Yapıcı Konağı'nın korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla Hasan Hüseyin Yapıcı ve mirasçıları tarafından Kozan Belediyesine geçtiğimiz aylarda hibe edilmiş ve yapılan bu hibe neticesinde Kalkınma Ajansı Projesi kapsamında hazırlanan proje ile de restorasyon çalışması başlatılmıştı.


Projenin tamamlanmasıyla tarihi yapılarımızdan biri daha turizme kazandırılmış olacak.



Ordu...