26 / 04 / 2024

kozluk ortaokul inşaatı

kozluk ortaokul inşaatı

Batman'ın Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, ilçe merkezinde inşaatı devam eden 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatlarını yerinde inceledi. Kaymakam Aktürk, ilçe merkezinde toplam 40 derslikli okul yapıldığını belirtti...

Kayseri Kocasinan'da 8.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan 24 derslikli ortaokul binası için arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. 

Batman Kozluk Kaymakamlık Binası inşaatı yüzde 60 tamamlandı!

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’ta, ilçe teşkilatlarının bir bölümü aşağıya iniyor. Yeni Kaymakamlık binasının kaba inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Batman Hürriyet ilk ve Ortaokulu'nun inşaatı 1 Mayıs'ta tamamlanacak!

Batman Kozluk Şemdinağa Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden Hürriyet ilk ve Ortaokulunda çalışmaların 1 Mayıs itibari ile tamamlanacağı belirtildi. Bina 4 ay gibi daha kısa bir sürede teslim edilecek.

Şanlıurfa Bozova'da ortaokul inşaat çalışmaları incelendi!

Bozova kaymakamı Hidayet Sarı, İlçede bağlıca mahallesinde yapımı devam eden ortaokul inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yağlıdere Üçtepe'de inşa edilen ortaokul tamamlandı!

Yağlıdere Üçtepe beldesi Kozbükü Mahallesi'ne inşa edilen ortaokul inşaatının tamamlandığı bildirildi. Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk, "Okulumuzun beldemize kazandırılmasında emeği geçen herkese belde halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kozluk'ta gençlik merkezi inşaatı sürüyor!

Batman’ın Kozluk İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaatını gezdi. Aktürk, inşaatın biran önce bitirileceği ve en kısa zamanda hizmete açılıp Kozluklu gençlerin hizmetine gireceğini söyledi...

Kocaeli'de kültür sanat parkı inşaat yapım işi ihalesi!

Kocaeli İzmit İlçesi Kozluk Mahallesinde Film- TV Platoculuğu ve Osmanlı Temalı Kültür Sanat Parkı inşaatı yapım işi ihalesi kapalı teklif usulüyle 27 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

TOKİ Batman Kozluk MYO inşaat işi ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ Batman Kozluk Meslek Yüksek Okulu İnşaatı İşi ihalesi 26 Haziran tarihinde yapılıyor...

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

kozluk ortaokul inşaatı Haberi

kozluk ortaokul inşaatı


Batman'ın Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, ilçede devam eden okul inşaatlarını denetledi.


Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, ilçe merkezinde inşaatı devam eden 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatlarını yerinde incelemelerde bulundu. İlgililerden bilgi alan Kaymakam Aktürk, ilçe merkezinde toplam 40 derslikli okul yapıldığını belirterek, "Yüklenici firma zamanında ve uygun bir şekilde görevini yapmaktadır. Önümüzdeki sezonda burada eğitim öğretim görecek olan öğrencilere hizmet verecek durumda olan iki okulumuz olacak. 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatları bitmesi halinde çocuklarımızın hayat alanı olan oyun parkları ve basketbol sahası da yapılacak" dedi.



Kırıkhan...