23 / 04 / 2024

kozyatağı kiralık ofis

kozyatağı kiralık ofis

Tahincioğlu Holding tarafından hayata geçirilen Kozyatağı Nidakule projesinde yer alan ofis katı 30 dolarlık metrekare birim tutarı ile kiralanıyor. Projedeki kiralık kat 813 metrekare alana sahip...

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

İş dünyasında günlük kiralık ofis dönemi!

Kamu ve özel sektörde tasarruf hamlesi başladı. Şirketler maliyet düşürmek için ofis kiralamada günlük hatta saatlik modele geçti...

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Hillary Clinton, Brooklyn'de kiralık ofis bakıyor!

Clinton, kampanyasının merkezini New York 'a taşıyor. Fazla para harcamak istemeyen Clinton, Manhattan yerine Brooklyn ya da Queens 'te kiralık ofis bakıyor.

Esas Aeropark kiralık ofis!

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

Kozyatağı'nda prestijli ofis projesi: Mermerler Plaza!

İnşaat sektöründe adını kalite ve güvenle duyuran Kılıçoğlu Group; İstanbul'daki 3. büyük gayrimenkul projesi olan Mermerler Plaza ile Kozyatağı'nda prestijli ofis arayanları bekliyor.

Levent Ferko Signature satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla inşa edilen Levent Ferko Signature satılık ofis ve kiralık ofislerden oluşuyor. Satış süreci devam eden projede 30 katlı blokta satışlar, 6 katlı blokta ise kiralamalar gerçekleşiyor.

Z Ofis kiralık ofis fiyatları!

Z Ofis kiralık ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede 50 metrekarelik ofis kiralandığında mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu 500 metrekarelik alan kullanım alanı veriliyor.

Nidakule Göztepe A sınıfı kiralık ofis alanları Leed Gold sertifikalı!

İstanbul Anadolu Yakası’nda, şehrin iki ana otoyolundan biri olan D-100 üzerinde yer alan Nidakule Göztepe projesi Leed Gold sertifikalı A sınıfı kiralık ofis alanlarını müşterilerine sunuyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!

Ofislerin kiralamalarına devam edilen Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 15 dolar ile 20 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

kozyatağı kiralık ofis Haberi

kozyatağı kiralık ofis


Kozyatağı Nidakule projesi İstanbul'un Anadolu Yakası 'nda, Kadıköy'de yer alıyor. Tahincioğlu Holding girişimi olan Nida İnşaat'ın hayata geçirdiği Kozyatağı Nidakule projesi toplamda 47 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılıyor. 11 bin metrekare arsa alanına sahip olan Kozyatağı Nidakule 'de kalan son katın kiralama süreci devam ediyor.


Kozyatağı Nidakule projesinin 4. katında yer alan ofis ünitesi halen satışta. 813 metrekarelik ofis alanına sahip olan bu katın metrekare birim kirası aylık 30 dolar olarak belirlendi. 




Kiralama süreci Jones Lang LaSalle tarafından...