19 / 04 / 2024

Kozz Bağlıca satılık

Kozz Bağlıca satılık

Kozlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kozz Bağlıca projesi toplam 16 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje 2 bloktan oluşuyor. Peki "Kozz Bağlıca nerede?"...

Ankara Kozz Bağlıca' da daireler 500 bin TL' den başlıyor! Yeni proje!

Kozlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Kozz Bağlıca projesinde toplam 120 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ankara Kozz Bağlıca' da daireler 500 bin TL' den başlıyor.

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul'da Sarıyer'e bağlı Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Açıklanan imar planına göre, 140 hektarlık alan üzerinde 3 bin 498 yapı yıkılacak..

Akfen GYO'dan bağlı ortaklık devri açıklaması!

Akfen GYO bağlık ortaklık devriyle alakalı olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Kozz Bağlıca Ankara fiyatları!

Kozz Bağlıca Ankara fiyatları 515 bin liradan başlayarak değişiyor. 4+1 dairelerin yer aldığı Kozz Bağlıca projesi bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor...

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Doğtaş Luna Baza -Başlık ve Nanobionic Yatak serisi!

Doğtaş; Luna Baza ve Başlık tasarımıyla yatak odalarında estetik bir duruş sergilerken, Nanobionic Yatak ise Nano teknolojisi sayesinde vücudumuzun kaybettiği enerjiyi uyurken geri kazanmasını sağlıyor.

Kozz Bağlıca satılık Haberi

Kozz Bağlıca satılık

Kozz Bağlıca projesinde toplam 120 adet daire bulunuyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 185 metrekare alan olarak tasarlandı.


Kozz Bağlıca projesinde bloklar 15 kat şeklinde yükseliyor. Her katta 4 adet dairenin bulunduğu proje Kozlar İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje 16 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alıyor.


Kozz Bağlıca projesinde çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terasları, kapalı yüzme havuzu, peyzaj alanları, açık otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


Kozz Bağlıca nerede?

Proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe' sinde yükseliyor. Eylül 2016' da teslim edilecek olan projedeki daireler 500 bin TL' den başlıyor ve 640 bin TL' ye kadar yükseliyor. 


Kozz Bağlıca nerede?

Adres: Bağlıca Bulvarı İş Turkuaz Caddesi No : 4 Bağlıca...