26 / 04 / 2024

kripto borsasında gayrimenkul projeleri

kripto borsasında gayrimenkul projeleri

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Türkiye'de fiyatlar uçtu: Türklerin yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te resmen katlandı!

Türkiye'de konut sahibi olmanın zorlaştığı ifade edilirken, Türklerin de yurt dışına kaçmaya başladığı belirtiliyor. Yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te patladı. İşte ayrıntılar...

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Kripto para piyasalarında ‘SEC’ şoku devam ediyor! Kripto borsasında bu hafta neler olacak?

Geçen hafta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun bazı dijital varlık borsalarına dava açmasıyla bozguna uğrayan kripto paralar bu hafta toparlanma sürecinde. Makro ekonomik veri gündeminin yoğun olduğu bu hafta volatilitenin yüksek olması bekleniyor.

TL değer kaybetti, Kripto piyasasında işlem gördü! 

Türk lirasındaki değer kaybı yatırımcıları farklı araçlara yönlendirmek zorunda kaldı.  Kripto para borsasında ise TL'nin etkisi haziran ayının başında belirli bir yüzdelik oranda kendini gösterdi. Bu ayın başında verilere göre TL, kripto varlık alım-satım işlemlerinde yüzde 10'luk bir dilimi oluştu

Kripto para borsasında deprem etkisi! Japonya'dan 721 milyon dolarlık kripto para çalındı

Nikkei Business Daily gazetesinin Pazartesi günü İngiltere Blockchain analiz sağlayıcısı Elptic tarafından yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, Kuzey Kore'ye bağlı bilgisayar korsanı gruplarının Japonya'dan 721 milyon dolar değerinde kripto para varlığı çaldığını bildirdi.

ABD Kripto Borsası Bittrex iflas etti!

ABD Kripto para borsası Bittrex, iflas başvurusu yaptı. Verilen detaylara göre, Borsa, bir süredir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir soruşturma ile uğraşıyordu. Peki yatırımcılara  ne olacak?

Dev kripto borsasında kritik gelişme! Binance’e ambargo uyguluyor!

Dev kripto borsasında kritik gelişme yaşandı. Coinbase, Binance'in kendi stablecoin'ini askıya aldı. Coinbase, BUSD alım-satım çiftini listelemeyi bıraktı. İşte haberin detayları…

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Binance Holdings , 2021'de piyasadan çekildikten sonra Güney Kore'ye dönmeyi planlıyor . Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para ticaret platformu, Güney Kore merkezli kripto para borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladı .

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında yeni bir anlaşma haberi geldi. Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…

kripto borsasında gayrimenkul projeleri Haberi

kripto borsasında gayrimenkul projeleri

Kripto para ile ilgilenenler tarafından alım-satım platformu olarak bilinen Bitci yurtdışına açılmaya hazırlanıyor. Sabah'tan Barış Ergin'in haberine göre;  Bitci Teknoloji çatısı altında Blockchain altyapısı ve ödeme hizmetlerini kullanan üç firma bulunuyor. Kripto para piyasalarında yer alan firmalar Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıyor. 2021'de dünya genelinde blockchain için 11.7 milyar dolar harcama yapıldı. Blockchain, bankaların faaliyetlerini yüzde 30, tedarik zincirinde ise yüzde neredeyse 35'lik maliyet avantajıyla ön plana çıkıyor.

Bitci Teknoloji altındaki üç markasının değeri 1 milyar doları aşan firma (unicorn) yapmayı amaçlayan firmanın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar, küresel marka olmak için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. Yıl sonuna kadar 10 şirket kurulacağını söyleyen Çağlar, "Malta'da borsa ve ödeme lisansı başvurusunda bulunduk. Ödeme hizmetleri lisansı tüm Avrupa'da geçecek....