27 / 04 / 2024

Kripto para sektörü son durum

Kripto para sektörü son durum

Bitci Teknoloji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar, kripto para sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağlar, kripto para sektöründe sermaye şartının en az 100 milyon TL olması gerektiğini belirtti.

Bitcoin devi resmen iflas etti!

Kripto para sektörünün devlerinden biri olan Stabilcoin TerraUSD'nin yaratıcısı Terraform Labs iflas ettiği kaydedildi. Bitcoin devi, Amerika Birleşik Devletleri'nde iflas başvurusunda bulunduğu belirtildi. Binlerce yatırımcıyı ilgilendiren bu olay, piyasada büyük yankı uyandırdı.

SEC Başkanı'ndan kripto para uyarısı...

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC Başkanı Gary Gensler, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulundu. İşte haberin detayları...

3 kripto para 2024'te fırlatacak! Yatırımcılar merakla bekliyorlar, hangi kripto paralar zirveye çıkacak...

Kripto para yatırımcıları merakla hangi paranın yükseleceğini bekliyorlar. 2024 senesinde yükselecek olan 3 kripto para hangisi olacak merak konusu. İşte 2024 yılının adeta zirveye oynayacağı 3 kripto parası ve haberin detayları...

Kripto para piyasasındaki durgunluğun sebebi ne? Yatırımcı piyasadan kaçtı mı?

​​​​​​​Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi durgunluğun sebebinin ne olduğunu ve yatırımcının piyasadan kaçıp kaçmadığını akıllara getirdi. Ünlü Analist Alper Samet Yorak, konuya ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Gençler rotayı dijital paraya çevirdi: Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı!

Günümüzde kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda, Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı. Konuyu Gate.io Pazarlama Müdürü Didem Gülyuva değerlendirdi. İşte detaylar...

Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın! Altın mı almalı, kripto para mı? Uzmanlar tek tek cevapladı!

Altın ve kripto para yatırımcıları meydana gelen düşüşlerin sebeplerini ve bu düşüşün sürüp sürmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin akıldaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu.

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor! 

Kripto para sektörünün öncü altcoin‘i Ethereum (ETH), son dönemde fiyat dalgalanmaları ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ethereum’un dalgalanmaları, tüm altcoin’lerin hamlelerini doğrudan tesiri altına almaya devam etmekte.

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

Kripto Para Yatırımcılarının Dikkatine: Bu 5 Altcoin Düştü!

Analist, Casper'ın (CSPR) yükselen bir destek çizgisini takip ettiğini belirtiyor. Analist, geçen hafta tüm kripto para piyasasında en çok düşen beş altcoini inceliyor.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Bitcoin’de yükseliş için bu tarihi işaret edildi! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Kripto para topluluğunun en popüler fenomenleri arasında yer alan TechDev, Bitcoin’de yükseliş için bu tarihe işaret etti...

Türkiye’deki kripto para sektörüyle ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı!

Bu sene yaşadığı şiddetli dalgalanmalarla dünya genelinde birçok yatırımcının hızla uzaklaştığı, bazılarının ise çok temkinli yaklaştığı kripto sektörüyle ilgili yapılan araştırmada ilginç veriler ortaya çıktı.

Kripto para sektörü son durum Haberi

Kripto para sektörü son durum

Çağdaş Holding bünyesinde kurulan Bitci Teknoloji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar, Mona Lisa NFT'si için Louvre Müzesi ile görüştüme yaptıklarını belirtti. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çağdaş Çağlar, "NFT pazarı ise bambaşka bir dünya. Burada sektörün dünyadaki en büyük oyuncularından biriyle, İsviçre’de yüzde 50-50 ortaklık kurmak üzere görüşüyoruz. NFT’de yeni yılda işlemlerin başlamasını planlıyoruz. NFT’yi herkes sadece bir dijital fotoğraf karesi olarak algılıyor. Halbuki burada sınırlar o kadar geniş ki... Mesela Louvre Müzesi ile bu konuda görüşüyoruz, Mona Lisa’nın NFT’si için”  diye konuştu. 

Sermaye şartı en az 100 milyon lira olmalı

Türkiye’de kripto para sektörünün henüz emekleme sürecinde olduğuna vurgu yapan Çağlar, “Sektörün sağlıklı büyümesi için gerekli unsurlardan biri de yasal düzenlemeler. Yıl bitmeden de belli başlı düzenlemelerin hayatımıza girebileceğini...