29 / 03 / 2024

Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı Cengiz İnşaat 

Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı Cengiz İnşaat 

Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak olan Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı ihalesini 405 milyon avro bedel ile Cengiz İnşaat kazandı...

Cengiz İnşaat Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı'nı yapacak! 

Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak olan Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı ihalesini 405 milyon avro bedel ile Cengiz İnşaat kazandı...

Türkiye- İran sınırına inşa edilecek duvarda son durum!

Türkiye, Suriye sınırına yasa dışı geçişleri önlemek için planladığı 828 kilometrelik duvarın inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmalarının kışa girmeden biteceği belirtildi.

TOKİ Türkiye- İran sınırına duvar inşa ediyor!

TOKİ, Türkiye-Suriye sınırında inşa ettiği 'güvenlik duvarının' bir benzerini Türkiye- İran sınırında yapacak. Sınır duvarının inşaatı başladı.

Çukurova'da teknoloji geliştirme bölgesinin sınırı değişti!

Çukurova'da teknoloji geliştirme bölgesi sınırının değiştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Gayrimenkule haciz sınırı!

Zamanında ödenmeyen borçlar nedeniyle alacaklıların yasal yollara başvurup haciz işlemi başlatmasına sınır getiriliyor. Borçlunun evi, ancak evin kıymeti fazla ise yeni bir ev alabilecek miktar borçluya bırakılarak haczedilecek.

Toplu konut projeleri ve AVM’lerde sınır değerler düşürüldü!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) yönetmeliğini değiştirdi. Düzenlenen yönetmelikte konut projelerinde ve AVM'lerdeki ÇED sınırı düşürüldü.

OSB'lerde parsel sınırı doğru değil!

Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) Başkanı Vahit Yıldırım, Üretim Reform Paketi ve istihdamı değerlendirdi. Yıldırım, OSB parseli için getirilen yüzde 25’lik kâr sınırının mümkün olmadığını savundu.

Türkiye-İran sınırına duvar için İran'dan açıklama!

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, Türkiye'nin İran sınırına inşa etmeyi planladığı duvarla ilgili memnuniyet duyduklarını açıkladı.

TOKİ'den İran sınırına 144 kilometrelik yeni duvar!

Suriye sınırından kontrolsüz geçişlerin önlenmesi için Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde 688 kilometre uzunluğunda duvar inşa eden TOKİ, İran sınırı için yaklaşık 144 kilometrelik duvarın ihalesini tamamladı

İsrail, Lübnan sınırına duvar inşa edecek!

İsrail, Lübnan’daki kuzey sınırında güvenlik duvarı inşa edecek. Duvarın maliyeti 100 milyon Yeni İsrail Şekel (yaklaşık 28 milyon dolar) olacak.

Meksika sınırına inşa edilecek duvar için geri adım atıldı!

ABD Başkanı Donald Trump, Meksika sınırına yapılacak duvar konusunda geri adım attı. Meksika sınırına inşa edilecek duvar maliyetinin cuma gününe kadar Kongre'den geçmesi gereken bütçe tasarısında olmayacağını söyledi.

İskânlı daire sayısı yıllık bir milyon sınırını zorluyor!

1980'li yıllardan bugüne geldiğimizde Türkiye'de son 15 yılda yaşanan gelişmeler yadsınamaz bir gerçek. Toplu konut seferberliği ve ulaşımdaki yatırımlarla ön plana çıkan Türkiye'de bugün iskanlı daire sayısı yıllık bir milyon sınırını zorluyor.

Konut ve işyeri kira gelirinde beyan sınırı!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Metin Taş, bugünkü yazısında konut ve işyeri kira gelirinde beyan sınırını ele aldı. İşte o yazı...

Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı Cengiz İnşaat  Haberi

Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı Cengiz İnşaat 

Cengiz İnşaat'ın üstleneceği, Hırvatistan'da 405 milyon avro ihale bedelli 42,6 kilometrelik Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı ihalesi için imzalar atıldı.

Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı projesinin ihalesi yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cengiz İnşaat, Orta Avrupa'yı Adriyatik'e bağlayacak olan tren hattının ihalesini imzaladı.

Cengiz Holding'den konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı projesinde imzaların atıldığı belirtildi. Törene, Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, Deniz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Oleg Butkoviç, HZ Altyapı Yönetim Kurulu Başkanı Ivan Krsic, Türkiye Hırvatistan Büyükelçisi Mustafa Babür Hızlan, Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Asım Cengiz ve Muhammet Cengiz katıldı.

İhale bedeli 405 milyon avro olan 42,6 kilometrelik Krizevci-Koprivnica tren hattında 9 da istasyon...