19 / 04 / 2024

KTKB kredi veriyor

KTKB kredi veriyor

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB), YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi veriyor.

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Hangi banka ne kadar faiz veriyor Mart 2024? Akbank, Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, Denizbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararından sonra bankaların mevduat faizi oranları da gündeme bomba gibi düştü. Peki Mart 2024'te hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Bankaların Mart 2024 yarışı kızıştı! Tam tamına 8 banka 0 faizle kredi veriyor! Hemen bakın!

Borcu olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyor. Tam tamına 8 banka 0 faizle kredi veriyor. İşte o bankalar...

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Yeni düzenlemeler ile birlikte kredi kartında nakit avans sayısı azalıp kredi faiz oranları da artıyor. Buna göre, bazı bankalar da hala düşük miktarlarda ve şartlara bağlı da olsa sıfır faizli kredi veriyorlar. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Emekliler internet üzerinden "En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?" sorusunun yanıtını sıklıkla araştırırken, en çok merak edilen bankalardan biri Yapı Kredi oldu. Peki Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024! 

Kredi kartları alarm veriyor: Vatandaşın borcu 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı!

Yüksek enflasyon sebebiyle alım gücü giderek düşen vatandaşlar çareyi kredi kartlarına yüklenmekte buldu. Açıklanan rakamlara göre kredi kartı borçları 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı. 

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Bu banka tam 20 bin TL nakit avans veriyor! Başvuruları aman kaçırmayın!

Borcu olanlar faizsiz kredi ve nakit avans kampanyaları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Verilen detaylara göre bir banka tam 20 bin TL nakit avans veriyor. Başvuruları sakın kaçırmayın...

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar müjde! O banka resmen duyurdu! 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin TL!

Bankalar, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. O banka 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin lira kredi veriyor üstelik 5 bin liraya kadar faizsiz finansman seçeneği de sunuluyor.

KTKB kredi veriyor Haberi

KTKB kredi veriyor

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB) tarafından, YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi imkanı sağlandı.


Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB) tarafından yapılan açıklamaya göre, KTKB, Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı ve işletmesine 50 milyon avro kredi veriyor. Kredi, kamu-özel sektör ortaklığı modeli olan YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne sağlandı.


372 milyon avro toplam maliyetli proje, KTKB ile diğer çok taraflı kalkınma bankaları (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, İslam Kalkınma Bankası) ve ticari bankalar (Unicredit, Siemens Bank) ile ortaklaşa finanse ediliyor. Bu proje, Türk hükümetinin özel sektör ile iş birliği içinde...