20 / 04 / 2024

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ato

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ato

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) temsilcilik açacak. Konuyla ilgili protokol imzalandı...

Yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaların hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Depremden etkilenen vatandaşlar yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaları için bazı haklara sahip olabilecek. Peki, hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Küçük ve orta işletmelere nefes aldıran destek! 20 bin TL tasarruf edeceksiniz

Türkiye'de meydana gelen ekonomik zorluklardan en çok etkilenen kesimlerden biri de şüphesiz küçük ve orta sınıf esnaf. Devlet, işletmelere türlü destek, katkı ve teşvikler sunarken, personel çalıştıran işletmelere de çalışan başına 20 bin TL ekonomi sağlama olanağı sunuluyor

Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hasar tespitine ilişkin konuştu. Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Sln Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sln Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Banu Ömür Ortaç tarafından kuruldu.

İllere göre 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlaması!

65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri il bazında değişiklik gösterirken düşük ve orta riskli illerimizde tamamen kalktı.

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir kura sonucu 12 Mart 2021 listesi!

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir kura sonucu 12 Mart 2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir kura sonucu 12 Mart 2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Karabük Merkez orta gelir projesi bugün satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kısa ve orta vadeli ev kiralamaları yapan Missafir, sahaya da iniyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için kısa ve orta vadeli ev kiralamaları yapan Missafir kurucusu ve CEO'su Mehmet Yüksel ile Missafir’in kuruluş aşamasını ve iş modelini masaya yatırdı.

Fed küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında düzenlemeye gitti!

ABD Merkez Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında, minimum kredi ölçeğini 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürdü.

TOKİ küçük ve orta gelirli ailelerin kumbarası oldu!

Adahan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Demirtaş yaptığı açıklamada TOKİ’nin inşa ettiği konutların küçük ve orta gelirli vatandaşlar için büyük öneme sahip olduğunu belirterek “Eskiden çocuklar kumbaralarında para biriktirirlerdi. TOKİ de küçük ve orta gelirli ailelerin kumbarası oldu” dedi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ato Haberi

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ato

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) temsilcilik açacak.

Temsilcilik açılmasına ilişkin protokol, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ile KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan tarafından imzalandı. Protokol uyarınca KOSGEB, Ankara’daki işletmelere vereceği hizmet ve desteklerin yaygın, etkin ve koordinasyon içinde sunulması amacıyla ATO Hizmet Binası içinde bir temsilcilik açacak. ATO’daki KOSGEB Temsilciliği’nde tam gün görev yapmak üzere bir KOBİ uzmanı ya da uzman yardımcısı görevlendirilecek. Temsilcilik, KOSGEB destek ve hizmetlerinin işletmelere duyurulması ve tanıtılması ile ilgili çalışmaları yürütecek.

Protokol imza töreninde konuşan ATO Başkanı Salih Bezci, KOSGEB Temsilciliği’nin Ankara’da ilk kez ATO bünyesinde açılacağını belirterek, “KOSGEB ile 4-5 yıldır devam eden çalışmalarımız var. Bugün de çok güzel...