26 / 04 / 2024

Küçükçekmece altyapı sorunları

Küçükçekmece altyapı sorunları

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Atatürk Mahallesi heyeti ile bir araya geldi. Toplantıda, Atatürk Mahallesi’ndeki ulaşım, alt yapı, üst yapı sorunları da konuşularak, yapılacak projeler anlatıldı...

Küçükçekmece'nin alt yapı sorunları masaya yatırıldı!

Küçükçekmece ilçesinin alt yapı sorunları gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Telekom gibi kurumların alt yapı yetkilileri de katıldı.

İstanbul Küçükçekmece'de gayrimenkul satılıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Büyükçekmece'deki 24 milyon liralık yatırım hizmete açıldı!

İBB'nin Büyükçekmece'de hayata geçirdiği 24 milyon liralık altyapı, çevre ve spor yatırımları hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Küçükçekmece'nin altyapısı masaya yatırıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin çatısı altında gerçekleştirilen alt yapı toplantısında, Küçükçekmece'nin altyapı sorunları masaya yatırıldı

Manisa Kırkağaç'ta altyapı sorunları çözülüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile makamında görüştü. Aslay, Manisa’nın 17 ilçesinde olduğu gibi Kırkağaç’ta altyapı sorunlarının çözüleceğini söyledi.

İSKİ'den Büyükçekmece'deki 3 sanayi sitesine altyapı yatırımı!

İSKİ, yağış nedeniyle taşkın meydana gelen Büyükçekmece'deki Tecimen, Gültur ve Bülbüloğlu sanayi sitelerinde altyapı çalışması başlattı.

TOKİ Küçükçekmece cami ve ticaret merkezleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece, Halkalı Atakent Mahallesi cami ve ticaret merkezleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Küçükçekmece Cami ve Ticaret Merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Hadımköy- Büyükçekmece yolunda sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi. Her iki yolun altyapı çalışması Büyükçekmece Belediyesi'nce tamamlandı.

Hadımköy-Büyükçekmece'deki altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Hadımköy-Büyükçekmece yolunda sona gelindi!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Küçükçekmece'de 27 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Küçükçekmece Safra'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 27 milyon 11 bin 600 TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece altyapı sorunları Haberi

Küçükçekmece altyapı sorunları


Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Mahalle İstişare Heyeti”  toplantıları kapsamında Atatürk Mahallesi heyeti ile Belediye Başkanlığı çok amaçlı salonda bir araya geldi. 

Başkan Karadeniz, Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden kanaat önderleriyle buluştuğu toplantıda talep, öneri ve sorunları dinleyerek, sorularını cevapladı.


“ÇÖZÜM ARAYIŞLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Küçükçekmece’de her mahallenin her sorununu çok önemsediklerini ve bu sebeple mahalle istişare toplantıları düzenlediklerini belirten Başkan Temel Karadeniz, “ İş olsun diye toplantı yapmıyoruz. Vatandaşlarımız bize verdiği yetki kapsamında, çözüm arayışlarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerdeki her sorun bizim için önemli ancak Küçükçekmece’yi de bir bütün olarak algılayarak, çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyerek mahallenin sorunlarını değerlendirdi.

Toplantıda, Atatürk Mahallesi’ndeki ulaşım, alt yapı, üst yapı sorunları da konuşularak, yapılacak projeler anlatıldı. Toplantıya katılan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Güven Aydın da bölgedeki imar durumlarıyla ilgili katılımcıların sorularını...