19 / 04 / 2024

küçükçekmece belediyesi çalışmaları

küçükçekmece belediyesi çalışmaları

Küçükçekmece Belediyesi Kentsel Dönüşüm kapsamındaki projelerini, Arkiparc’13 ön etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Başkanlar Konuşuyor’ adlı sempozyumda görücüye çıkardı...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar ortadan kaldırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçe genelinde depreme dayanıksız olan binaların yıkımına devam ediyor. 

Büyükçekmece'de riskli 70 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, 2019 Silivri depreminde hasar gören 70 binayı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıktı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Büyükçekmece'de 22 binden fazla konut yıkılarak yenilendi!

Büyükçekmece Belediyesi, depreme yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 22 binden fazla konutun yıkımını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

küçükçekmece belediyesi çalışmaları Haberi

küçükçekmece belediyesi çalışmaları


Point Hotel’de Kentsel Strateji ve Arkireta işbirliği ile düzenlenen toplantıya katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece’deki kentsel dönüşüm sürecini ve yatırımlarını anlattı.


Kentsel Strateji Danışmanlık Proje Geliştirme Ltd. Şti. adına Ali Faruk Göksu’nun moderatörlüğünü yaptığı toplantıya Başkan Aziz Yeniay’ın yanı sıra; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Zeynep Afşeören ile TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Işıl Dinçer katıldı.





‘VATANDAŞ TOKİ İLE ORTAK OLDU’


Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi ve Küçükçekmece Meydanı çevresindeki kentsel dönüşümü barkovizyon eşliğinde, ‘Küçükçekmece’nin dünü ve bugünü’ isimli slayt gösterisi ile katılımcılara anlatan Aziz Yeniay, Küçükçekmece’deki dönüşümün, vatandaşın TOKİ ile ortak yapılan projenin içerisinde yer alması bakımından bir ilk niteliğini taşıdığını söyledi. Ayrıca Aziz...