20 / 04 / 2024

Küçükçekmece Blue Lake fiyat

Küçükçekmece Blue Lake fiyat

Küçükçekmece Blue Lake projesi, Karmen Yapı tarafından İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesinde, Küçükçekmece Gölü'ne 85 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Proje toplamda 778 adet konut ve 27 adet ticari birimden oluşuyor...

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Küçükçekmece Blue Lake görselleri!

Küçükçekmece Blue Lake görselleri haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yer alan proje Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları!

Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden meydana gelen Blue Lake, Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yer alıyor. Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece Blue Lake fiyatları 2018!

Küçükçekmece Blue Lake fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje sekiz blok olarak hayata geçirildi..

Küçükçekmece Blue Lake Evleri satış fiyatı!

Küçükçekmece Blue Lake Evleri satış fiyatı 475 bin TL'den başlıyor. Blue Lake Evleri'nde daireler bu yıl sonu teslim ediliyor...

Blue Lake Küçükçekmece ev fiyatları!

Blue Lake Küçükçekmece ev fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Blue Lake projesi sekiz blokta 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor.

Küçükçekmece Blue Lake ev fiyatları!

Küçükçekmece Blue Lake ev fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden oluşan projede konut teslimleri Ekim ayında yapılacak.

Blue Lake Küçükçekmece'de 1 yıl sonra ödeme fırsatı!

Daire fiyatlarının 475 bin TL'den başladığı Blue Lake Küçükçekmece projesi 788 konut ve 22 dükkandan meydana geliyor. Blue Lake Küçükçekmece'de 1 yıl sonra ödeme fırsatı yer alıyor.

Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları!

İstanbul Küçükçekmece'de göle 85 metre yakınlıkta inşa edilen Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Proje 788 konut ve 22 dükkandan oluşuyor.

Küçükçekmece Blue Lake Konutları güncel satış fiyatları!

Blue Lake Evleri, İstanbul Küçükçekmece'de 788 konut ve 22 adet dükkan olarak planlandı. Projeden daire alanlara, eve taşındıktan 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Blue Lake Küçükçekmece güncel fiyat bilgisi!

Blue Lake Evleri, Metal Yapı Konut A.Ş tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirildi. 1+1'dan 4+1'e kadar konut tiplerine yer verilen projede taşındıktan 1 yıl sonra ödeme yapma avantajı sunuluyor...

Blue Lake Küçükçekmece proje fiyatları!

Sekiz blokta 788 daire ve 22 dükkandan meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece proje fiyatları 475 bin TL'den başlayarak değişiyor. Blue Lake Evleri'nde daire alanlar ödemeye 1 yıl sonra başlıyor.

Küçükçekmece Blue Lake fiyat Haberi

Küçükçekmece Blue Lake fiyat

Küçükçekmece Blue Lake, 15 katlı 8 konut bloğu ve 2 ticari bloktan meydana geliyor. Projenin 165 bin metrekarelik kapalı alan olarak belirlendi. 


İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesinde, Küçükçekmece Gölü'ne 85  metre mesafede yaşama geçirilen Blue Lake projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 


Küçükçekmece Blue Lake projesinde 778 adet konut ve 27 adet ticari birim yer alıyor. Projenin detaylarının önümüzdeki ay içerisinde belli olması planlanıyor. 



35 bin metrekare otopark alanı ve 10 bin metrekare ticari alanına sahip olan Blue Lake Küçükçekmece, İstanbul Fatih Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında inşa ediliyor. 


Toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükselen Küçükçekmece Blue Lake, Karmen Yapı ve Metal Yapı Konut tarafından inşa ediliyor. 


Tel: 0212...